發新話題

BookFest @ 會展 -- 12 月尾

BookFest @ 會展 -- 12 月尾

唔知係咪年年都有?
有冇人去過?
值唔值得去?

http://www.bookfesthongkong.com/

D書無得買?@@

上年都有個冬季書展,個場又細,又冇乜書...仲要$20 入場費

入面賣既書同你去各大書局買既冇乜分別, 將 d 入場費拎去捐左佢好過...

舊年去過,搵笨

不過如果想搵個地方行下就無所謂

原來呢個書展咁少書睇ga

超閱世界 BookFest@Hong Kong 2008

2008年12月20-28日
香港會議展覽中心5號展覽廳
 12月20-21日 10:00am – 10:00pm
 12月22-24日 10:00am – 9:00pm
 12月25-27日 10:00am – 10:00pm
 12月28日 10:00am – 5:00pm
門票於11月21日起在大眾書局各分店有售
 成人票 港幣 $20
 小童票 港幣 $10(適用於3-11歲之小童)
 (3歲以下小童及65歲或以上長者可免費入場)

有d英文書幾抵...

我想知道一般HK流行小說(e.g.林詠琛、鄭梓靈)果d,
呢個bookfest會有幾多折?
thx~

不去也罷

還掂放假,去行下無所謂!  
好似7點後入場$10...唔知係咪?有無人知!?
上述言論,純粹閒聊,幻想。本人絕無意付諸行動,各位網友請勿當真,亦請勿付諸行動。回應時所引起之
任何法律責任,本人概不負責

Thanks for 各位師兄姐意見.
個書展話英文小說買二送一, 我仲以為好筍.
尋日行過三聯, 原來自從佢哋早一兩個月做完 discount, 有啲英文小說仲放喺度做買二送一. 咁我唔洗去個書展都得啦, 仲慳番入場費.
就算啲書局依家唔做特價, 農曆年後都會做.
咁, 我都係唔去個 bookfest 囉.

Anyone went? Do they sell English classic books?

千其唔好去...   
勁搵笨....咁都叫書展...感覺係放間書店係會展就叫書展
好多新書都無...
只係一間放大左幾倍0既書店...不過你要先比$20
無特色又唔係特別平....之前其他書店減價仲平過佢
行左10分鐘走左

發新話題