發新話題

夏天前要減10lbs!!!!!加油~~~

夏天前要減10lbs!!!!!加油~~~

我今年21yrs o....161cm高53.3kg(117lbs)

我要今個夏天靚靚!!!!一定要減走10lbs!!!!!加油加油~!!  

各位一齊加油~@@@@@

7/2
~12:00pm  早餐  : apple一個
                        麥皮半碗

~1:30pm   lunch: 自家制    蕃薯湯米粉一碗+2粒墨魚丸+一碗豆苗

4:00-6:00pm   去左做gym 做左d重量練習 + 行斜路45mins + 單車30mins

8:00 pm    火龍果一個+2片麥牙餅

8:30pm    dinner    蕃薯湯米粉一碗+蜆+翠肉瓜

8/2

~12:00pm  早餐  : apple一個+ 麥皮半碗+麥包一片

~1:30pm   lunch: 阿媽靚湯一碗+ 自家制蕃薯湯米粉一碗+1粒墨魚丸+一碗豆苗

3:00pm   tea: 麥包一片+2片麥牙餅

4:00-6:00pm   都有去做gym 做左d重量練習 + 行斜路50mins 4

8:00 pm    dinner    飯1/3碗 +阿媽靚湯2碗 +豆苗+火龍果一個

各位sis   我咁食有冇問題呀????比d意見吖~

我都係5KG....大家一齊努力....
~12:00pm  早餐  
1:30pm   lunch:
咁密既...

heehe~~因為我起遲左身
我會改下ga啦..^^
thx~

不如大家share下你減既心得吖~加油加油

我係想問你食野時間咁密既....
你可以早餐同午餐一齊食當一餐...
你可以做到2個鍾頭運動..好叻呀你...好有毅力同決心...
不過好辛苦....

我想信一定可以減到...唔會白費....加油

因為有時阿媽冇啦啦煮左又一定要食...so食多左呀,,,多謝你既意見^^
其實做重量練習都會冇左差唔多半個鐘...所以其實都唔係好耐ga
希望真係可以減到啦^^
咁你用咩方法減呀??

我都係係屋企做下拉根~~
一個WEEK2次運動(跑步)...不過我好想隻腳瘦...好難...
食方面...我三餐都係正常咁食~多數都係麵包...麵...菜.肉..生果咁分配...
我食野係肚餓食~唔餓就唔食....7點後唔食野...

係噦...腳真係好難....因為始終可能腳既muscle比較多...減唔到
我最想就係減手臀....好肥呀>,<

我係上身瘦...下身肥個
其實我已經一年係同一個磅數...
都唔知點減好....
好似食少左~~做多左運動..食埋藥都冇變...

我都係...目標:14磅
不過2月減住6磅先...
希望成功la!!

好勁呀..你兩個月減到6磅..唉,,,,我都唔知得唔得囉>,<!!~
加油加油  

你係唔係運動減ga>?~

發新話題