發新話題

你們睇下,入了基校的小朋友細細個就要被迫祈禱

你們睇下,入了基校的小朋友細細個就要被迫祈禱

耶教學校唔應該灌輸d耶教的教義比心智未成熟的小朋友

耶和華:我必揭你裙仔,等你比人睇晒
那鴻書
3:5萬軍之耶和華說、我與你為敵.我必揭起你的衣襟(skirts)、蒙在你臉上、使列國看見你的赤體、使列邦觀看你的醜陋。

--------------------------------------------------------------------------------

貪戀壯健如驢精多如馬的情人,就會諗起幼年的淫事,擁抱你的懷、撫摸你的乳
以西結書
23:20貪戀情人、身壯精足、如驢如馬。
23:21這樣、你就想起你幼年的淫行.那時、埃及人擁抱你的懷、撫摸你的乳。

--------------------------------------------------------------------------------

佢顯露淫行,又顯露下體,我就甩佢,好似之前甩佢家姐咁
以西結書
23:17巴比倫人就來登他愛情的床與他行淫玷污他.他被玷污、隨後心裡與他們生疏。
23:18這樣、他顯露淫行、又顯露下體.我心就與他生疏、像先前與他姐姐生疏一樣。

比自己個二奶人地輪姦,然後自己再將佢碎屍
士師記
19:24我有個女兒、還是處女、並有這人的妾、我將他們領出來任憑你們玷辱他們、只是向這人不可行這樣的醜事。
19:25那些人卻不聽從他的話.那人就把他的妾拉出去交給他們、他們便與他交合、終夜凌辱他、直到天色快亮纔放他去。
19:26天快亮的時候、婦人回到他主人住宿的房門前、就仆倒在地、直到天亮。
19:27早晨、他的主人起來開了房門、出去要行路、不料那婦人仆倒在房門前、兩手搭在門檻上。
19:28就對婦人說、起來、我們走罷.婦人卻不回答。那人便將他馱在驢上、起身回本處去了。
19:29到了家裡、用刀將妾的屍身切成十二塊、使人拿著傳送以色列的四境。

耶和華:邊個成日姣屎凳篤,就罰佢生瘡冇褲褲/裙仔著
以賽亞書
3:16耶和華又說、因為錫安的女子狂傲、行走挺項、賣弄眼目、俏步徐行、腳下玎璫.
3:17所以主必使錫安的女子頭長禿瘡、耶和華又使他們赤露下體。

人地打正名號係基督教學校,要學生祈禱有咩出奇,又邊度有迫呀!!
唔鐘意可以轉校,理性d,唔好係唔係都話先得架
你咁樣會令人對反基者有厭惡感,
記住,我地係要提出佢地自傷矛盾嘅教義/聖經同現今個班以為自己係救世主嘅右派基督徒

我梗係覺得四眼妹後面個個死左

祈左又唔會實現願望
真可憐

但宗教同教學應該分開ma,如果唔係香港係咁量產d基基出黎,好危險bor

睇下演偽界好多基基

請問#1同#2有乜關係???????

我梗係覺得四眼妹後面個個死左

祈左又唔會實現願望
真可憐

請問#1同#2有乜關係???????

美國可是禁止學校作祈禱的

發新話題