16 12
發新話題

韓彩申請方法外加轉貼二百組身分證號。

韓彩申請方法外加轉貼二百組身分證號。

彩虹是完了

人流是少了

但希望會員念舊情,多來彩虹區逛逛

說出自己在彩虹的點滴吧!!

好的立即加分

申請韓彩方法:仍然是轉自Nxkxx論壇
引用:

首先上個韓彩官網先- -
http://www.spgame.com/

之後就睇圖啦

2-8-2008 16:17

最重要的身分證號,請在下面的post找

密碼下面個個係電話黎
格式係 xxx xxx xxxx  3個前 3個中 4個後
如:111 111 1111
是但填都得架啦

留位,開始讓會員可以在這裡發問

在香討已過了三年了...看到註冊日期我先記得呢

我用你轉帖D身份證號都申請唔到

我正到啦
thx!!!!!!!

我韓彩網的申請頁面點解唔同你??

全部都試過
冇個得..
試得我咁辛苦
都玩唔到  唉....

樓主,,請問這些身分證都是你做我嗎?
如果是的話,,可能再造2個嗎?
我要一個和一個給朋友~~
拜託拜託!!

我正到啦
thx!!!!!!!

留位,開始讓會員可以在這裡發問

在香討已過了三年了...看到註冊日期我先記得呢

我正到啦
thx!!!!!!!                                                                                                                                                                                                                       

全部都試過
冇個得..
試得我咁辛苦
都玩唔到  唉....

16 12
發新話題