23 12
發新話題

◢ 祛痘王 ~ 痘一叮 ◣ ↖↗ 神奇消滅痘痘軟膠↙↘

◢ 祛痘王 ~ 痘一叮 ◣ ↖↗ 神奇消滅痘痘軟膠↙↘

★★痘一叮★★            

我已經過咗青春期,但仍然有好多痘痘,化妝都見到……討厭!
由於返工要化妝,皮膚根本無時間好好休息,所以就算做 facial、mask、搽暗瘡膏、食抗生素都係無用!!! 直至用咗呢隻中葯做嘅暗瘡膏,用咗一晚,第二朝起身已經唔紅.....仲"謝"左一半添!搽多幾晚後,就連一D無膿頭、好頑強嘅紅瘡都攪掂埋!粉刺和酒渣鼻都得嫁!呢支暗瘡膏係 Gel 黎嘅、無色、透明,所以 keep住化妝都無問題!只要先搽少少係痘痘表面再上妝,治療既同時又可形成保護膜,又唔會比人見到有一點點白色或肉色既膏膏係塊面度……..好正嫁!
依家我嘅皮膚已經變得平滑、柔軟了,所以忍唔住要即刻同大家分享!而且全中葯成份,完全無副作用嫁!!

一盒HK$25

容量︰5g

主要成份︰
金銀花、茶樹油、蒲公英、連翹、紫花地丁、防再生因子素、丹參蜂膠等。

特殊功效︰
祛痘排毒、清熱消炎,快速清除暗瘡,有效殺死蟎蟲,淡化暗瘡印,有效抑制油脂分泌,切底防止暗瘡再生,真正達到治本效果。

使用方法︰
每天潔面後,取適量軟膏薄薄的搽在患處,建議每天使用三至四次。

* 可面交︰只限元朗、葵興至荃灣 mtr、沙田火車站或可郵寄 (包郵),如果你驚有風險,可以加13蚊寄掛號  

* 可入數或寄錢,建議入數,盡量唔好寄錢,因有一定風險,我係唔會負責既。落左單又確認左後,請於一星期內完成付款程序,收到

錢後
   貨品會於一星期內送到你手 ~~
~ 入數須知︰銀行戶口號碼會 pm比你。請影相或 scan入數收據email比我。
~ 寄錢須知︰記住寫你要咩野貨和你個 id 係入面

* 貨物出門,恕不退換!(衛生問題,一旦開封,不可退換。面交時買家可以當面檢查貨品,如有不妥,即可退換。郵寄就不可退
換,

因為寄貨之前我一定會檢查清楚,確保品質!)  

* 同我交收後請比番個好評我丫 ^3^

* 請 copy 此訂單回覆

♥♥♥♥♥ 痘一叮神奇軟膠 ♥ ♥♥♥♥♥
會員 ID︰
數量︰
總額 $$︰
msn / 電話︰
入數 / 寄錢︰
面交地點 / 郵寄︰
會唔會棄單?

可批發!!請 pm 我啦!!

# 1        (已交收)
痘一叮神奇軟膠 ♥ ♥♥♥♥♥
會員 ID︰帥啡‵
數量︰1
總額 $$︰25 (你屬於首 20人,所以只須 HK$20)
msn / 電話︰a33a@live.hk/91921460
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會

#2           (已交收)
會員 ID︰starcch
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰已pm 溝通過
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?唔會,因為明天入數

#3     (已交收)
會員 ID︰[Y]an欣`-)
數量︰@1
總額 $$︰$20
msn / 電話︰shukyan_chuang@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數<有現貨嗎?>
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?吾會

會員 ID︰manfy
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰manfy1992@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?NO

#5         (已交收)
會員 ID︰、魚﹏
數量︰1
總額 $$︰$20
msn / 電話︰cc_nikico@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰ 郵寄
會唔會棄單?...no.!

會員 ID︰-笨CiN`:)
數量︰1
總額 $$︰$20
msn / 電話︰6440 3460 PCCW
入數 / 寄錢︰面交0k?
面交 / 郵寄︰面交.元朗西鐵.今日5點9您0kay嗎?
會唔會棄單?吾會^3^

#7     (已交收)
會員 ID︰鈴L!NG`
數量︰1
總額 $$︰20OR30 =_= ? 吾知' (confirm $20)
msn / 電話︰[email=babe-<a href=]babe-x-@hotmail.com">[email=x-@hotmail.com]x-@hotmail.com]babe-x-@hotmail.com/ 63323470
入數 / 寄錢︰如果系恒生/HSBC 我可以過數;
面交 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?no

#8         (已交收)
會員 ID︰顧仔'
數量︰2
總額 $$︰40
msn / 電話︰kujaii71616@hotmail.com
入數 / 寄錢︰面交比ok?
面交 / 郵寄︰面交[天水圍ok嗎?]
會唔會棄單?no

#9     (棄單)
會員 ID︰暗示..
數量︰1
總額 $$︰$20
msn / 電話︰
coey0828@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?吾會!!!

#10    (已交收)
會員 ID︰[[ling]
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰LING25ling25@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰寄
會唔會棄單?-_-"不會掛..

#11      (已交收)
會員 ID︰BABII欣
數量︰2
總額 $$︰40
msn / 電話︰CWY69391433@HOTMAIL.COM
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會

#12      (已交收)
會員 ID︰KiSs乂吻
數量︰1
總額 $$︰20定25? ($20)
msn / 電話︰64829846
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰寄
會唔會棄單?唔會

#13    (已交收)
♥♥♥♥♥ 痘一叮神奇軟膠 ♥♥♥♥♥♥
會員 ID︰sHARoN`
數量︰1`
總額 $$︰20?`
msn / 電話: sharon11309@hotmail.com`
入數 / 寄錢︰入數`
面交 / 郵寄︰郵寄`
會唔會棄單?n0`
♥♥♥♥♥ 痘一叮神奇軟膠 ♥♥♥♥♥♥

#14    (棄單)
會員 ID︰呆呆`y!:]
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰
fiyi_u@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?n0.

#15    (已交收)
會員 ID︰豆釘"=]
數量︰1
總額 $$︰$20
msn / 電話︰siusiu_ha@hotmail.com
入數 / 寄錢︰寄
面交 / 郵寄︰寄
會唔會棄單?絕對不會=DD

#16       (已交收)
會員 ID︰tingedith
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰ edith_1995_girl@hotmail.com/ 64973143
入數 / 寄錢︰入數
面交/ 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會
p.s 我仲係咪首20名?? 

#17      (已交收)
會員 ID︰tszduet
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰happy_y@live.hk
入數 / 寄錢︰
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?NO

#18    (已交收)
會員 ID︰tszduet
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰WN331@HOTMAIL.COM
入數 / 寄錢︰/
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?NO

#19    (已交收)
會員 ID︰i.am.c00ki:3:
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰9143 6773
入數 / 寄錢︰現貨?!
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會

會員 ID︰!3aby小飯
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰
[email=baby-<a href=]lam_v3v@hotmail.com[/email]" target="_blank">baby-lam_v3v@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入 數
面交 / 郵寄︰面 交
會唔會棄單? 唔 會 =D

會員 ID︰牛奶糖
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰
v1314_7@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入$$
面交 / 郵寄︰郵
會唔會棄單?no

會員 ID︰小笨`
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰63456337
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?吾會

#23    (已交收)
會員 ID︰BBB
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰kayan0713@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?唔會

#24     (已交收)
會員 ID︰豬仔...彤~
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰tung_0114@hotmail.com
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會

會員 ID︰hiuwa1995
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰hiuwa1995@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
面交地點 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?唔會

會員 ID︰jaychan_92111
數量︰1
總額 $$︰$25
msn / 電話︰pchq123pk_1992@hotmail.com
入數 / 寄錢︰$25
面交地點 / 郵寄︰面交...地點就你
會唔會棄單?no*

#27    (已交收)
會員 ID︰fushigi
數量︰1
總額 $$︰$25
msn / 電話︰fushigimiaka@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數
會唔會棄單?唔會

#28     (已交收)
會員 ID︰- _MR.Cow`
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰mr.cow@livemail.tw
入數 / 寄錢︰
面交地點 / 郵寄︰面交,待定
會唔會棄單?唔會

#29    (已交收)
會員 ID︰小天
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰wensi_chung@hotmail.com
入數 / 寄錢︰1手交1手
面交地點 / 郵寄︰元朗
會唔會棄單?吾會

會員 ID︰小蚊xdd
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰manman.1996@hotmail.com
入數 / 寄錢︰寄
面交地點 / 郵寄︰葵芳
會唔會棄單?唔會

會員 ID︰chi15siu
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰wingchi1995@yahoo.com.hk&TEL MSN比
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會

會員 ID︰★`神痛﹡
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰babiovo@hotmail.com 如需要我電話msn比你;)
入數 / 寄錢︰入數
面交地點 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會

會員 ID︰
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰yuki94711@hotmail.com
入數 / 寄錢︰msn傾
面交地點 / 郵寄︰msn傾=]
會唔會棄單?吾會^^

會員 ID︰stephen28
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰stephen_soo22334@yahoo.com.hk
入數 / 寄錢︰面交
面交地點 / 郵寄︰葵興mtr
會唔會棄單?吾會

會員 ID︰癲xMs_欣
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰93299476
入數 / 寄錢︰面交
面交地點 / 郵寄︰葵興地鐵站
會唔會棄單? 唔會

會員 ID︰Kay0-_-v
數量︰1
總額 $$︰$25
msn / 電話︰[email=Kay0-<a href=]v@hotmail.com[/email]">_-v@hotmail.com" target="_blank">Kay0-[email=_-<a href=]v@hotmail.com[/email]">_-v@hotmail.com
入數 / 寄錢︰寄錢
會唔會棄單?唔會

會員 ID︰angel062593
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰62209339
入數 / 寄錢︰面交
面交地點 / 郵寄︰mtr
會唔會棄單? 唔會

會員 ID︰畢男
數量︰1
總額 $$︰25
msn / 電話︰a33a@live.hk/91921460
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?唔會

帥啡‵ ~
你屬於首 20人,所以只須 HK$20!
我需要先收錢,請問你入銀行 or 寄錢?
已 add 你 msn ~

首 20 名買家可享有試用優惠價 HK$20 一盒(包郵)

push ^^

快 d 落單啦......手快有,手慢要等下一批 ~

給她一個好評^v^

禾買左之後覺得好w0rk l0`'

用左2日到禾已經無哂d痘痘^v^

而且個賣家態度禾覺得佢系好好`

有咩唔明佢會教到尒識..唔會話尒煩`'

禾系呢到講只系想更多人受惠^v^

希望大家快d無哂d暗倉啦^v^

PS:如果下次禾再有暗倉..禾會再向呢個賣家買^v^

幫推^3^

會員 ID︰urbanP
數量︰1
總額 $$︰20
msn / 電話︰已pm 溝通過
入數 / 寄錢︰入數
面交 / 郵寄︰郵寄
會唔會棄單?唔會,因為明天入數

up.... up....

我想問問..
除到印我嗎?

我都有意嫁=]

絕對可以去印嫁!

會員 ID︰好一般
數量︰@1
總額 $$︰$20
msn / 電話︰shukyan_chuang@hotmail.com
入數 / 寄錢︰入數<有現貨嗎?>
面交 / 郵寄︰面交
會唔會棄單?吾會

23 12
發新話題