發新話題

教你如何爆升等級(教學)

教你如何爆升等級(教學)

首選刷跑+刷熊+剿匪
第2位刷棋,
第3位刷反
第3位刷宵小

20以級人物可以參與
先說刷棋
組人等級為10級內之隊員原因怪物/王等級為全隊人之平均級數
打法:
一黑一白打
而且各隊員集中打一隻別分散打 別出範圍技 別出恕氣技 你一定問點解唔可以呀??
1.棋會出快左
2.棋其後易變主動既棋云對隊員及自己會有一定難道及困難

破綻攻擊技能<<<<這技官網是寫天龍技能其實大理那9個門派npc既基本技能
只要做完1~10級新手任務
身上有9封各刷派推薦信在背包既任務那頁
去到大理找那些門派按"學習技能"便可
這個技可扣怪防 所以打王必用

刷反教學20級以上人物可以參與每天:
第一次13:00開始
第二次15:00開始
第三次17:00開始

第四次19:00開始

第五次21:00開始                                 

第六次02:00開始                                
都可以刷 組滿一隊到無量山、劍閣、鏡湖、敦煌、太湖、嵩山<<<呢幾個地方全地圖尋找呢個活動
只要隊長 按npc便可全隊進入
打法:
入去之後先打最近既兩隻打完之後再行入引4~7隻左右怪物打當打夠他所要求的怪物
就會出王

刷宵小教學活動時間:
每天:

第一次10:00開始
第二次12:00開始
第三次16:00開始

第四次20:00開始

第五次22:00開始
第六次24:00開始
第七次04:00開始
其他跟刷反差不多 打光所有佢要求既怪王就會出現

刷跑+刷熊+剿匪教學<<(每人每天限做5次) 不可累積
30以上人物玩家可玩
首先到蘇州跑字 及組滿隊員進入
這位每位會員都要接任
之後等隊長再次按npc便可進入
首先提提大家別引王 王在地圖中間位置
打光小兵先 其中兩隻在王身邊 請有遠攻既朋友引那兩隻到安全地方才打
別近王
打完小怪之後 引王到左下/右下既橋上才打
原因:避免王出範圍技
打完王剩好少血就死時找1個遠攻既朋友去另一邊橋

每邊主王一死就會出5隻騎馬怪
一隻不可走失或否則任務會失敗
捉齊10隻後
算算 你入去開始計任務
入去開始計第15分鐘副將 就會出現
都係同第一隻王一樣引到橋上才打

打完2隻王其他所有小怪
最後一隻王就在地圖中間位置出現

打死後刷跑任務就完成

打死了以上最後一隻王之後 王會有個令牌給你

27-3-2008 02:48

你出去後還任
到地圖既鏢字
刷熊 每人都要接任 都係一樣隊長按多次npc就可進入
物品:餘毒的令牌[任務道具,後續任務「除害」的必要道具]
打法:
記得別引王 打完小怪才回頭打佢
都是先打小熊
打到你見到王就行回頭近出口附近有條小路入
可去地圖上其他地方 計續打熊仔
當你打完80隻小熊
才好回頭去打王 打完王任務完成

如果全隊熟習 大約刷完跑同熊 沒拿雙都會差不多剩30%夠升由40至41既經驗值

27-3-2008 03:17

剿匪
物品:花劍影的信[任務道具,後續任務「剿匪」的必要道具]<<<<<刷完熊仔成功有既物品
首先找個全隊最高血既隊友
去引怪 每次 6~7隻怪左右 同之前兩個一樣先引小怪
清光(別出群打 會影響之後王你要打時既強度)
所有小怪之後 就引王出黎啦
記得高血高防既朋友 別怕死去引王出 安全地點打
殺完王 記得還任 就可以由跑跑開始玩啦 @v@

以上副本 沒出錯每天最少可升2個等級以35以上計算 50級開始經驗值會沒升那麼快 大約半個/1個等級左右

謝謝您給資料.....好詳盡

唔識就唔好亂教人刷棋可以出恕技同大技同埋刷匪基本上無人打怪打完王就走

哈哈...thx你的資料!!

你刷過3環未呀刷匪唔係做英雄任都唔會走去打怪啦,刷棋你出唔出技我唔理你,d棋係定左時間出用恕技同大技都唔會令d棋快左

唔識就唔好亂教人刷棋可以出恕技同大技同埋刷匪基本上無人打怪打完王就走

哈哈...thx你的資料!!

你刷過3環未呀刷匪唔係做英雄任都唔會走去打怪啦,刷棋你出唔出技我唔理你,d棋係定左時間出用恕技同大技都唔會令d棋快左                                                                                                                                                                                                                                                                               

我上線時間大約上左30日左右`依家83lv...方法就係組人..組d比自己高lv既人刷古刷秦..依家間中上秦宮三層刷..間中帶新手..如果要努力衝lv..1日2lv冇走雞(以80lv計算)..用埋雙經唔止添啦-.-我仲有個分ac成80lv..你話30日升到兩隻80快唔快先...so我建議組人刷野...刷反刷三環都冇咁快...最快搵d上左石既

發新話題