發新話題

『埋黎睇、埋黎揀』~輸多半格即閃

『埋黎睇、埋黎揀』~輸多半格即閃

正所謂江山自有人才出
依家蜀中冇大將,咁就由我去做先鋒啦  

一個top既賭仔除左可以控制自己既心跳
仲要做到贏唔興奮輸唔打震
咁先係成功,你ready好未??

以下既波你跟買時我實買左,既然同坐一條船,就無謂一齊反艇啦
我post得落黎既就一定有信心,半格都唔想輸

『每一個盤口都應該獨立去睇
   因為同一個盤口並唔代表佢地既勝率係一樣
   每個盤既背景都各有不同
   所以根本唔可以用黎相提並論』

小提示﹕最尾幾場記住留意紐卡素
             馬會半一下盤多多

1/5
艾夫斯堡(暫)

30/4
波爾多 [0 / -0.5]
阿仙奴 [+0.5 / +1]
國際體育會 [0]

29/4
米爾頓凱恩斯[0]

28/4
白蘭恩 [0]
歷索斯 [0]

樸茨茅夫[+1]

球會友誼09-02-17 01:00[+0]波杜基林特2:1(1:0)白蘭恩
挪超08-09-01 00:00[-0/0.5]波杜基林特3:1(1:1)白蘭恩
挪超08-07-06 01:00[-1]白蘭恩4:1(2:0)波杜基林特
挪超05-08-15 00:00[]波杜基林特2:1(1:0)白蘭恩
挪超05-05-06 02:05[]白蘭恩2:3(1:3)波杜基林特
挪超04-09-20 00:00[]波杜基林特1:1(0:0)白蘭恩
挪超04-05-24 02:05[]白蘭恩3:1(1:0)波杜基林特
挪超03-09-21 22:00[]波杜基林特3:0(1:0)白蘭恩

隨便一看就見到波杜基林特食住隊衰波白蘭恩
今場波係連贏兩盤下主場小讓白蘭恩實在讓得太少
白蘭恩到目前為止都可以用買唔落手黎形容
近季不敗往績加上有近況支持,上盤者眾
白蘭恩今季仲未有開門紅
今次實行搵波杜基林特黎個滿江紅

葡超08-12-09 01:30[-0/0.5]甘馬雷斯1:0(0:0)歷索斯
葡超08-02-04 00:00[-0.5/1]甘馬雷斯2:1(0:1)歷索斯
葡超07-09-01 04:30[+0]歷索斯2:2(2:1)甘馬雷斯
葡甲07-03-31 03:30[-0.5]甘馬雷斯0:0(0:0)歷索斯
葡甲06-10-29 23:00[-0/0.5]歷索斯0:2(0:0)甘馬雷斯

歷索斯擅打作客波,但係近3次作客都敗北而回
反而主場就偷雞到里奧阿維
甘馬雷斯作客和到費利拿仲要贏埋賓菲加
一定不乏賭客捧場
皇冠初盤開出歷索斯讓平半
及後回上平手但之後再轉上讓平半,有引下盤之嫌
試諗下甘馬雷斯最近兩次作客都偷到雞,今次仲受讓平半
咁咪即係未開波已經食左半格?
錯,係未開波已經輸左全格

今場波我相信又會係另一場世紀陷阱
首先大家應該要諗下紐卡素對依3分既迫切程度
係唔係真係今場唔贏就會降班
睇番賽程~紐卡素淨番惡鬥利物浦一場
另外仲會主場對米杜士堡
相反依家另外最有機會降班既米杜士堡同侯城仲要同曼聯踢一場
所以紐卡素依3分我敢話唔可以算係燃眉之急

大世界亞盤為紐卡素開出讓半球
依個半球盤我地可以理解為只要紐卡素贏波就能贏盤
如果紐卡素今場贏硬,半球盤咪等於派錢?
莊家完全冇為紐卡素大勝做左預防
原因一係轉上半一會吸引更加多既上盤飛數同會賠多d
原因二就係紐卡素跟本冇足夠能力大勝一場

睇番皇冠既歐賠
英超09-04-28
03:00
紐卡素1.893.754.3051.45%25.93%22.62%97.24%樸茨茅夫

1.933.604.2550.25%26.94%22.82%96.98%

主勝賠率竟然不跌反升
而且大多數亞盤既上盤水位都陪迴在8水與9水之間
對一隊爭勝決心極大既球隊黎講唔係一件好事
我認為紐卡素今場極大機會只係搶得1分,以1:1完場

英甲09-01-17[+0/0.5]卡素爾3:2(0:2)米爾頓凱恩斯LL

英甲09-03-25[-1]米爾頓凱恩斯2:2(2:0)克魯DL

英甲09-03-21[+0.5/1]伊奧華0:0(0:0)米爾頓凱恩斯DL

英甲08-12-20[-0/0.5]諾咸頓1:0(0:0)卡素爾WW

英甲09-01-24[-0.5]諾咸頓5:1(2:1)克魯WW
英甲09-01-31[+0/0.5]諾咸頓1:2(1:1)李斯特城LL

今場波又係一場無關痛癢既賽事
事關依3分對於米爾頓凱恩斯黎講已經係失去左意義
諾咸頓對依3分則極之渴求
但係睇一睇積分榜同賽程
諾咸頓同白禮頓一樣有49分
仲要少打一場
而得失球差方面仲要領先白禮頓16球
但係對手係米爾頓凱恩斯同列斯聯,算係難打
可幸兩隊波都已經奪得附加賽資格,有機會放水
白禮頓就會遇上史托港
而最多威脅既卡素爾(47分)都係對住有機會放水既米禾爾
假設諾咸頓連輸兩場,而白禮頓同卡素爾都成功贏波既話,咁諾咸頓就會護級失敗
要知道白禮頓最後一場失分機會唔高
所以諾咸頓要護級,起碼尚要取得1分先可以以得失球差壓住卡素爾

初盤讓平半
取決於心態上絕對合理
由上面歷史盤口可以睇到米爾頓凱恩斯往往會失分於護級球隊身上
而諾咸頓係護級戰上表演積極,對住李斯特城都要受讓
今次面對實力與李斯特城相近既米爾頓凱恩斯唔駛受讓?
請謹記一句說話「人棄我取」
諾咸頓今場波擺明要食米爾頓凱恩斯
大眾既投注方向亦普遍朝向諾咸頓
諾咸頓既歐賠不斷被調高
唔通莊家真係唔驚派錢?
今場波我估計和波,諾咸頓搶到1分
我會推薦米爾頓凱恩斯[0]

本來冇mood打,依家補打番先

法甲08-08-10[-0]雷恩4:4(1:3)馬賽DD

法甲08-08-24[-0/0.5]雷恩2:1(0:1)利爾WW

法甲08-09-28[-0.5]雷恩1:0(0:0)奈斯WW

法甲08-10-05[+0/0.5]雷恩3:0(1:0)里昂WW

法甲08-10-05[+0/0.5]雷恩3:0(1:0)里昂WW

法甲09-02-01[-0.5]雷恩0:0(0:0)圖魯茲DL

以上係雷恩對住今季作客頭8既盤口
除左對住7連霸既里昂要受讓之外
其餘都要讓對手

今季雷恩同波爾多都係主場不敗
雷恩甚至可以講話係遇強越強,遇神殺神
今場波受讓波爾多平手,莊家無疑係對雷恩今場能夠取勝有明顯既憂慮
及後再升上受讓平半,明顯莊家更加看好客隊
但係同樣地令人懷疑莊家有意令飛數側重於波爾多
其中以立博及澳彩最為明顯
令到追捧主隊者亦不乏人數

法甲08-04-05 23:10[-0/0.5]雷恩0:2(0:1)波爾多

法甲07-05-06 02:00[-0/0.5]雷恩0:0(0:0)波爾多

再睇番兩隊對賽歷史盤口就可以知道今次係莊家看好波爾多了
如果今場波依然係雷恩讓波爾多,足證莊家有意誤導賭客投注波爾多
但係今季雷恩主場不敗,但係仲要受讓
透露出主隊不穩既訊息
所以我會要波爾多[0/-0.5]

Support                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

留龜一隻

白蘭恩 [0]

未驚過~

發新話題