發新話題

.     對你太在乎.(3`

.     對你太在乎.(3`

. my name is D jaii`

.msn;[email=k_.babe@hotmail.com]k_.babe@hotmail.com[/email]

` i'm bisexual ;D

o9.o5.2oo9

堅係好愛你.(3`

.     我的寶貝們(3`

.(想做咩同我講`名要自己諗v3v`)

.﹡我條魚仔老公<3`; 小魚-3- {此人家有老婆` 謝絕姣婆.(!)}

.﹡親愛的babe; l0ve`p0 {布恩怡你對我真係好重要ovo!`}

.﹡至愛我既老婆jaii; -★CHINGB` {老婆仔,你只准愛我;3}

.﹡我最愛的babi; 迪迪v3v {你係屬於我架明冇(?)}

.﹡最抵錫的bb; S`:) {錫哂你喔ovo}

.﹡至正既bb; yujai.xd {YUYU bb 你好正ava}

.﹡最知我心既bb; 我係黃倩仔:$  {知心批bb ovo}

.﹡最高的豬豬; princE_jai {最高係你啦>__<}

.﹡壹世既煮飯佬; 怪獸jaii(; {煮飯啦煮飯佬;3 }

.﹡最錫我既牙哥; LS_xD2008 {你係咪要錫哂我先*v*!}

.﹡E仔寶唄; AH;;K  {E仔食壞腦架v[]v}

.﹡最得人鐘意既寶唄; 郁b`ying}  {我真係好想食左你a,a}

.﹡最懞的Honey; -mon;} {檬檬豬 *v*}

.﹡我最愛愛愛愛愛的; 小煩(; {你知我最愛你架;3}

.﹡低能同志; b_wing {得你陪我低能a_a}

.﹡最親愛的親愛的; tang_b_jai {親密愛人;d}

.﹡Honeybabi ovo; 忽嬰;) {正傻嬰*v*} 

#520 for my 老婆.(3` .

#600 for me.(3` .

#700 for my 檬檬honey.(3` .

#800 for my 檬檬honey.(3` .

#900 for my 接吻魚.(3` .

#1000 for my 接吻魚(!) .

#1314 for my 寶唄 ying.(3` .

#1111 Ms. FungSiuD tO Mr. ChanSiuFish.(3` 

Mr. CHANSIUFISH ;>

愿今天的事永遠被記得(3`

我愿意牽著你的手不放開.

我未夠完美`

但我可以盡力配合你;)

記住你是屬於我壹個的(3`

請不要勾三搭四`

Ms. FUNGSIUD ;d

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

1,

少人到牙-3-`

GD!