標題: 金怡埃及團, ok嗎? [打印本頁]

作者: 可愛策略    時間: 2008-11-5 16:23     標題: 金怡埃及團, ok嗎?

11月中想去埃及, 問過幾間, 似乎金怡嘅出發時間夾自己d, 不過唔知呢間好唔好, 有冇人join過, 請比d意見. Thanks.
作者: 絕隱世    時間: 2008-11-5 17:20

ok, no problem
作者: 非會員    時間: 2008-11-5 18:46

good comment from my friends who join their Egypt tour!
作者: tasha    時間: 2008-11-8 13:49

Good very good!!!!!!!!!!!!!
作者: 蘭香    時間: 2008-11-10 01:08

我公司老細幾年前去埃及遇上車禍!
作者: 看官    時間: 2008-11-12 12:29

埃及團好冇就唔知啦...

不過佢哋個斯里蘭卡團就超搵笨囉!

斯里蘭卡航空嘅機場稅及燃油附加費,明明係$9xx啫,但金怡竟然收$1450囉,足足多咗$500囉...

又要我哋每人俾US$5佢哋交俾酒店 D bell boy喎,就算冇行李都要俾喎,再講,住4晚酒店,都唔明點解要俾US$5囉,我話佢哋實有份袋囉...

其他旅行社都係收$70一日小費啫,佢哋咁嘅服務,又要收$80一日啦,5天團又貴咗$50囉...
作者: 魚小妹    時間: 2008-11-18 18:23

我上次跟 " 金怡 " 去埃及...... 就覺得十分之 " 唔好 " !
作者: hdhd    時間: 2008-11-18 18:31

如果佢真材實料, o係團費上光明正大收貴幾百, 我願卑佢, 但o係機場稅/油費上, 鬼鬼祟祟濫收幾百, 條氣就唔多順
作者: hits    時間: 2008-11-19 10:11

is it cheaper than other
作者: hdhd    時間: 2008-11-20 14:49

剛剛給我 airline's 朋友幫手check過, 以金怡的埃及團, 全程機場稅+油費, 6程飛機, 頂多值$2300, 冇可能$3xxx, 十二月一號出票Fuel會更平o添, 仲提議我向旅遊業議會投訴及索償

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0