標題: 3HK 正式推出 Visual Voicemail [打印本頁]

作者: ww02    時間: 2009-2-20 02:44     標題: 3HK 正式推出 Visual Voicemail

我申請咗,聽日可以用。今次3HK 做得唔錯,抵讚!
你地又會唔會申請呢?
Visual Voicemail:基本月費 HK$8
(依家首次登記送2個月免費試用)
信箱容量:可儲存40個留言訊息(每個最多可長達60秒)
作者: hightea    時間: 2009-2-20 03:48

對於我黎講,沒有什麼用處,所以現階段不會申請...
作者: hardsell    時間: 2009-2-21 00:30

其實iphone一出,個visual voicemail系其中最值得人贊既地方。3出呢個服務真系唔錯。
作者: 比人呃    時間: 2009-2-21 09:03

對於我黎講,沒有什麼用處,我成日上大陸一個月下來一次漫遊都取消咗上這討論區要用自由門或無界瀏覽==軟件我用一個VPN軟件將IP改咗去美國才可以上
作者: ark4657    時間: 2009-2-21 10:39

Excellent.  Been using it since yesterday.  A very easy way to check your missed call and to listen to the voicemail.  No need to dial up to the voicemail box and check every single voicemail.  Excellent.

作者: 錯誤配搭    時間: 2009-2-21 11:18

其實有咩用?
作者: Simo1265    時間: 2009-2-21 23:43

請問點可以最快申請啊?
thx
作者: 上水人    時間: 2009-2-22 00:03

可唔可以用佢個 Visual Voice Mail 黎當 VAS?
可唔可以轉而家個 VAS 做 VVM?  如果可以係唔係 都係 8 蚊?
作者: 上水人    時間: 2009-2-22 11:33

有無人知道 ??
作者: 上水人    時間: 2009-2-22 22:48

push push push
作者: HenryGT    時間: 2009-2-23 13:43

如果可以我都想轉

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0