標題: 肥田un un腳個個月袋幾皮嘢 [打印本頁]

作者: 手指尖    時間: 2009-2-9 02:26     標題: 肥田un un腳個個月袋幾皮嘢

我哋鬧咪由得我哋,糧照出,當發up風。吹得佢漲
作者: 本拿比    時間: 2009-2-9 07:58

Jealous
作者: Hea人之首    時間: 2009-2-9 19:52

幾皮or十幾皮野有才能者應得,無能如肥田者c狒應該比人拮
作者: toLuim    時間: 2009-2-9 23:11

呢d咪浪費納稅人d錢囉,以前有梁繼章都聽下,一走即轉台﹗

商營電台點容得下呢d質素主持﹗
作者: 夏威夷聖地    時間: 2009-2-13 02:29

真係抵佢牙擦
垃圾質素
警長人工
作者: 好一般    時間: 2009-2-15 02:01

垃圾  
作者: mindYou    時間: 2009-2-15 09:42

佢有幾皮野袋都唔緊要,都唔好朝朝比佢把聲污染大氣電波,最好調佢做幕後或洗厠所或茶房阿姐,港台橫掂咁多垃圾,都要搵阿姐做清潔啦
作者: 牙軟頭痛    時間: 2009-2-17 12:44

我覺得佢要慚愧下自己可以憑咩實力去袋呢份人工? 不過肥田妳把聲真係好令人討厭呀! 
作者: -ka-    時間: 2009-2-17 12:51

真係有咁高人工?...........
作者: cscience    時間: 2009-2-17 15:38

咁多人唔抵得佢??
做野好講際遇的
作者: 食音食字    時間: 2009-2-19 00:59

佢真系算好彩,無知識,無口才,把聲又吾好聽,人工不是問題,但可以做到dj呢野得呀
作者: 戰鬥力    時間: 2009-2-23 23:36

唔明你地班人, 成日o係forum度鬧佢. 憎佢但又要繼續聽!?
我以前細個有聽, 覺得呢班人唔掂, 節目無新意, 環節可以十年如一日, 成班o係度厄飯食. 如果係商台, 個節目一早摺埋好耐!!!
作者: 夏威夷聖地    時間: 2009-2-24 00:37

真係抵佢牙擦
垃圾質素
警長人工
作者: -ka-    時間: 2009-2-24 00:54

作者: 本拿比    時間: 2009-3-16 15:14

Jealous
作者: Hea人之首    時間: 2009-3-16 15:25

作者: toLuim    時間: 2009-3-16 15:43

作者: 本拿比    時間: 2009-3-25 23:13

Jealous                                                                                                                                                                                                                                                                                
作者: Hea人之首    時間: 2009-3-25 23:18

作者: toLuim    時間: 2009-3-25 23:38

作者: 夏威夷聖地    時間: 2009-3-25 23:51

真係抵佢牙擦
垃圾質素
警長人工                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 好一般    時間: 2009-3-26 00:08

垃圾
作者: mindYou    時間: 2009-3-26 00:15

佢有幾皮野袋都唔緊要,都唔好朝朝比佢把聲污染大氣電波,最好調佢做幕後或洗厠所或茶房阿姐,港台橫掂咁多垃圾,都要搵阿姐做清潔啦
作者: 牙軟頭痛    時間: 2009-3-26 00:27

我覺得佢要慚愧下自己可以憑咩實力去袋呢份人工? 不過肥田妳把聲真係好令人討厭呀!                                                                                                                                                                                                                        
作者: -ka-    時間: 2009-3-26 00:28

作者: cscience    時間: 2009-3-26 00:37

咁多人唔抵得佢??
做野好講際遇的                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 食音食字    時間: 2009-3-26 00:52

佢真系算好彩,無知識,無口才,把聲又吾好聽,人工不是問題,但可以做到dj呢野得呀                                                                                                                                                                                                                                                                               

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0