標題: Club場係咪真係冇真愛? [打印本頁]

作者: 藍梅lo    時間: 2009-2-17 10:37     標題: Club場係咪真係冇真愛?

最近落club識左條仔, 其實已經見過佢幾次, 但頭幾次見到佢都對佢好反感.. 我覺得佢咪又係死playboy一名, 所以冇理佢... 佢問我左我拎電話好多次, 我都冇俾佢, 到最後為左甩身所以俾左.. 之後佢都有text下我咁, 但冇約過我出去... 之後仲冇哂聲氣tim...

到前幾日同d朋友出去玩, 又俾我撞返佢... 佢成日都跟住我, 我d friend都話佢好似對我有野~ 之後個場悶到爆炸... 咁我地冇野做, 佢就拉埋我一邊坐低講野... 我果時睇下個鐘仲有20分鐘個場就會close, 而且果陣已經係2月14號... 我仲同佢講, 原來而家已經係情人節... 佢話佢冇情人... 我話我都冇... 跟住佢就話佢可以做我20分鐘情人... 之後果d唔講laaa... 散左場之後, 佢冇text我... 到第二日, 佢都冇搵我... 我狂check text message, 佢都冇text我... 唔知點解我有d失望... 我好想佢搵我!!!! 我唔想佢淨做我20分鐘情人...

我忍唔住text message佢la, 佢淨係同我講情人節快樂... 冇約我冇咩... 我唔知佢想點??? 佢係咪玩野?? 你係對我冇意思...咁你又響個club纏住我做咩呀??? 全場又唔係得我一條女!! 我問我d friend好唔好主動約佢... 我d friend叫我唔好信落club d男仔... 因為佢地好多都只係玩玩下... 唔係話全部, 但多數laa...我d friend話我會俾佢地hurt... 唔好信佢地!! 我真係好想搵個男仔...但係好似自投羅網咁... 大家鬧醒我吧!!!
作者: 積奇    時間: 2009-2-17 11:37

sorry
我係club 度識過好多女仔
我唔肯定你係咪佢
作者: finder    時間: 2009-2-17 11:45

呢d叫放長線釣大魚
作者: 欣子    時間: 2009-2-17 11:45

果晚有無下文先...???
作者: 藍梅lo    時間: 2009-2-17 11:46

冇下文ar... 佢都冇搵我, 邊有下文呢?? 攬攬錫錫果d唔算掛......
作者: 唱唱口    時間: 2009-2-17 12:12

club場只有做愛
作者: 抄寫中    時間: 2009-2-17 12:18

佢永不放棄呢樣令你對佢印象深
不理正面定負面

當佢好似成功同你傾到計後
就突然唔多搵你
你就會覺得有d若有所失
佢咁就成功吊住左你
妳奶左野
作者: 沒有欺場    時間: 2009-2-17 12:46

兩個字: "高手"  

認真D先~ 感覺上, 佢對你唔多認真~ 情人節都唔約你, 你自己心都有個答案LA~

P.S. 壞男人係唔係真係吸引D? 女仔好鐘意個份不安感嗎?
作者: 星星Ma    時間: 2009-2-17 12:52

真愛可能有既...不過一定係小之又小羅....
我試過同幾個係club既人一齊...
點知個個都係一個月玩完...!!><
要怪就怪自己蠢同傻啦!!!
作者: happysbb    時間: 2009-2-17 12:53

你唔想做20 分鐘情人
但佢想  無計

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0