標題: 今日是2月14日情人節,同時亦一起向那位己去世的魔友高斯致敬. [打印本頁]

作者: rymher    時間: 2009-2-15 00:56     標題: 今日是2月14日情人節,同時亦一起向那位己去世的魔友高斯致敬.

今日是2月14日情人節,同時亦一起向那位己去世的魔友高斯致敬.
雖然識了佢好幾年,但好小座低見面,佢好有魔術人生經驗,時常整道具出售.但真估佢唔到,可惜佢己去世了.可惜.可惜.世事就是這樣.我們一起懷念佢,一起在這裡留下一句祝福致敬佢吧..讓高斯,安心地安息吧!
作者: 時光倒流夜    時間: 2009-2-15 01:36

雖然我不認識他,但都希望他R.I.P
作者: MC死黨    時間: 2009-2-15 02:05

還記得他的coin trick 很有魅力
在什麼的地方...也請帶著魔術心吧

T
作者: ghanhan    時間: 2009-2-15 02:11

我已後都同唔到佢吹水喇.....
作者: 無得救    時間: 2009-2-15 02:26

高斯,識左你差唔多都有3年多啦.
雖然唔算咪長日子,最少每次見到你,同你jam tricks,都好開心
你都講左唔少做人ge道理比我聽,
我今日諗返起我地以前成日上去cafe 果時ge 日子,
我地以前出去team up ge日子,
係尖嘴海旁同你練coin ge日子,
你係我魔術路上,係一個唔可以少得ge朋友
但係真係估唔到,之從今日 ,以上ge事情都唔會再發生.....
同你一齊玩真係好開心...
你重記唔記得我地有次年三十晚 ,我比XX小王子用flash paper 燒著果頭果次 hahahaha
我想講,我地無左你 ,我地真係少左好多笑聲 ,少左好多歡樂,同埋你D coins idea
朋友,安心上路啦......
希望到時我落到黎可以同你jam 下 trick , 玩下 coin...

Ken
作者: rymher    時間: 2009-2-15 02:28

我最後一次同佢聚聚是上年08年12月份.唉,估佢唔到.真難意理解...
作者: 彩虹    時間: 2009-2-15 02:37

今日睇左報先知.....
開頭覺得幾熟口面
之後問左人.....原來真係佢
r.i.p..........
作者: 請進    時間: 2009-2-15 03:09

高c
你一定要開開心心la~
係第2個地方到~
作者: waitinglist    時間: 2009-2-15 03:10

我今日都有睇報紙....
佢做咩要咁呢.....
作者: 清風橋    時間: 2009-2-15 03:12

好耐冇玩魔術,不過好似牙ken所講
以前成日同高斯佢一起上cafe..
一起吹水到天光,,,而且又一個搞笑既人
唔明點解...雖然冇玩魔術後,,,同高斯已經冇contact
不過當知佢係自殺離去個一刻真係好心痛
年半前佢燒左隻coin tick碟,,,直到今晚我先打開黎睇....唉

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0