標題: 有冇人係Pxxxxx 讀梗/讀過? [打印本頁]

作者: Q仔記    時間: 2009-1-29 13:27     標題: 有冇人係Pxxxxx 讀梗/讀過?

佢標榜會話, 有冇人上過? 覺得ok唔ok?  ...同埋佢地d學生多數幾大?(如普通公開班, 唔係青少年班個d)
作者: 日星    時間: 2009-1-29 14:07

お金持ちさんですね。  
作者: SyDu    時間: 2009-1-29 20:43

很貴的嗎
作者: SyDu    時間: 2009-1-29 21:44

可能要1000元一個月
作者: 太多123    時間: 2009-1-29 23:08

那間學校是小班教學,學費這個數目差唔多。
好處是老師多時間照顧各同學需要,容易建立自信。
若果是有心學,會較容易進步。
作者: 銀紙安    時間: 2009-1-30 01:22

是不是在銅鑼灣? 很久以前在Internet Gaming Zone認識了一個在銅鑼灣教日文的人
作者: 電腦正常    時間: 2009-1-30 11:03

以前我係果度讀過一年
會話好好
真係好好

但真係好貴囉.到後期公司無資助我讀.我先覺得貴.所以轉左好月經度讀

我以前都好懷念以前係paxxxx既學日文日子..
作者: Q仔記    時間: 2009-1-30 11:58

似乎意見好壞參半 ....其實二千幾蚊讀三個月, 同其他個d比又唔係真係貴好多, 而且有得claim CEF ....不過如果真係富家子弟既學校, 我就唔想去了
作者: burg    時間: 2009-1-30 15:27

千幾蚊一個月嗎?好似真係幾貴喔.....
我宜家都係三百幾蚊一個月咋...可以比我讀三個月了
我覺得初學既時候唔駛太貴啦,反正初初學個d度度都係咁上下教法嘛 (←窮等人家)

不過講開又講,我都有聽過一d人係呢間Pxxxxx度讀過,佢地都有話呢間學校唔太注重文法個d,結果到考試時,d學生都要出去搵過d學校再讀過....
作者: 得意人    時間: 2009-1-30 16:29

聽人講係pxxxx這間讀,會話會好好.

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0