標題: 禁即係點... [打印本頁]

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-10 14:56     標題: 禁即係點...

我同我bf~5年了
最近我發現佢識左個女仔 (因工作上需要, 日日都會見)
佢地fds左好多

有一日
我發現左佢開多左一個電話no
裡面d sms全部都係佢地2個既對話
我知個女仔知道有我既存在, 因有一個sms叫我bf好好禁對gf

但佢地講d野又好似好怪
eg. 個女仔會講好肚餓
禁我bf又會去買野左佢食

eg. 個女仔send sms話佢bf唔要佢, 叫我bf養佢..

eg. 又問點解我bf放工唔打俾佢

禁我問我bf, 點解要開多一個電話
佢話因為個女仔係 pccw, 佢自己係3台
開多個send sms喎....唔使$

禁尋日我同我bf去買眼鏡...
買完佢話去toilet
禁我就等佢啦

晚上我睇佢個電話
有一個撥出既電話no
我今日問佢打俾邊個
佢話:唔記得...(唔知係未打俾她....)

你地覺得係未我唸多左....
作者: likeWAI    時間: 2009-2-10 15:36

笨女人,天下怎會有不偷食的貓呢~
作者: 鷹狗    時間: 2009-2-10 15:58

你既意思係....佢一腳踏2船??

不過..
今日我lunch時打俾佢
佢無聽..(佢話食緊飯, 聽唔到電話響...)
但我知之前佢地有一齊食lunch既習慣.....(因之前佢d sms 係個女仔叫我bf唸下食d咩)
作者: 特價好底    時間: 2009-2-10 16:07

好明顯佢地係有野...
你冇諗多左,- 0 -"
冇啦啦點解會開多個NO. FOR個女仔?
你會唔會咁做?!?

你又辛苦,
佢又偷偷模模!
作者: emily777    時間: 2009-2-10 16:12

唔錯唔錯
作者: 一齊搶    時間: 2009-2-10 17:42

我覺得係個女仔賤  撩你bf 先囉   
叫你bf養佢  >>>>十足十港女
你bf應該係之後比佢係咁撩   先出事ge
但我覺得你bf 心中係有你ge
如果你可以接受佢今次比女狂撩先出軌的錯誤     
你可以坦白咁講出黎    話如果佢肯以後都唔再搵條女ge(除工作上)  
你就原諒佢啦    一條發姣ge女   狂撩你  大部份男人都死
之後再打比條女    講哂你知道發生物事   希望佢知難而退啦
注: 最好留下個條女ge相  &  電話      日後有用
作者: 鷹狗    時間: 2009-2-10 17:51

我見個佢個樣...係facebook.....

禁...

如果我禁問我bf
佢一定話無野....(因我問過我bf, 我問如果我唔同佢一齊, 佢地會唔會一齊, 我bf話100%唔會, 因她不是他愛個類型)
我可以點....我想知個答案....(雖然理智上我都覺得有野....)
作者: 一齊搶    時間: 2009-2-10 17:57

即係你bf  當佢2奶   你大婆   
始於你係最重要ge
我覺得佢地2個關係似   sex partner     一個就多個人可以sex    一個就多個人提供$$$
唔會一齊但可以搞埋  唔會愛但會性
你可以試下去公司接你bf 放工囉     暗示下知道佢地好似有d野咁

一係就直程問清楚  佢地有無路  有無搞過

以上只係我的想法     樓主可以一笑置之
作者: 鷹狗    時間: 2009-2-10 18:29

我尋日去接我bf放工
去到附近
佢就叫我企係到, 唔好行, 佢行過黎
之後我見到佢行個條路唔係平時行過黎條路
我問佢點解你係個邊出現
佢就話我同個男同事一齊行, 個同事行個邊, 禁佢地一路行一路傾喎
所以行左一條同平時唔同既路

之後佢又帶我係個到附近行黎行去,
但又要係無目的禁行

都唔知係未要避d咩野....
作者: 一齊搶    時間: 2009-2-10 19:02

問題就應該有ga la

不如你試下 叫你bf 約埋個女仔一齊食餐飯   睇下佢有物反應
作者: 報歷奇    時間: 2009-2-10 20:10

你bf一定有野架啦~
不過佢唔認,你都奈佢唔何
不如你試下搵個機會"裝"佢
作者: 有Heart    時間: 2009-2-10 22:04

其實佢地有冇野~我覺得你心裡有答案
你而家要諗就係值唔值得同呢個人一齊~
辛苦只有你~你阻唔到佢地傾電話,食飯~
唔通你24小時望實佢?
作者: 小蚊滋    時間: 2009-2-10 22:42

有野..

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0