標題: 條女奪回戰~請各位兄弟姊妹出手相助 [打印本頁]

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-11 16:28     標題: 條女奪回戰~請各位兄弟姊妹出手相助

各位兄弟~小弟需要大家出手相助

我條女比人搶左~
我同佢時間唔長
一齊果時佢好鐘意同一班frd玩
不過我叫佢比我同佢一齊去玩
佢死都唔比~我心知出時
結果真係同果班frd人面其中一個一齊在

之後我都冇搵佢
直到最近~佢開始搵我
仲愈來愈密
又kiss又抱

我想同返佢一齊~不過佢仲係同條仔一齊
我唔知佢到底想點
佢同我仲有feel?
我問佢我地又再一齊好唔好
佢又只係答唔知~
佢又話同果條仔唔係咁開心
~佢係唔係想回頭?

各位兄弟~有冇方法可以幫我奪回她
同有冇方法可以知佢係唔係想回我身邊

在這多謝各位出手相助
作者: 排煩惱    時間: 2009-2-11 17:22

詳細故事呢 brother  唔講點幫呀     
9 up 呀-.-?
作者: 鷹狗    時間: 2009-2-11 17:33

我同佢時間唔長
一齊果時佢好鐘意同一班frd玩
不過叫佢比我同佢一齊去玩
佢死都唔比~我心知出時
結果真係同果班frd人面其中一個一齊在
之後我都冇搵佢
直到最近~佢開始搵我
仲愈來愈密
我想同返佢一齊~不過佢仲係同條仔一齊
佢到底想點
作者: 排煩惱    時間: 2009-2-11 18:00

214   出招囉   
我提議  如下:

214係就難約到佢ga la    但唔緊要   你約213  夜晚同佢出街食飯   
去d  好好睇睇ge地方食  
建議就  TST   因為食完飯有地方 行街    行到10點左右   行海旁    夠浪漫   
行海旁個時   講下你地之前發生過ge   sweet 野  等佢懷念下  心動下   又講下自己當時同佢一齊係幾咁傻氣同幾咁鐘意佢    之後送人返屋企啦   你要預時間  剛好送到佢屋企   要係差多12點  踏入214  
你就拎份情人節禮物出黎送比佢      話係同佢一齊個時  已經諗好買比佢ge   希望佢鐘意     
但唔好話同佢係埋一齊     始終人地未分手   最後唔好問佢比唔比   就攬佢一下   之後講88    走      

哈哈  我諗佢返去實15/16    214正日都無心機同bf過  lo     
過多2日先叫佢同你係返一齊啦     等佢個2日15/16 日思夜想     咁相信都走唔甩ga la
作者: maifai    時間: 2009-2-11 18:15

咁容易就俾人拗左去, 就算再係一齊都好危險
作者: 舊時情    時間: 2009-2-11 18:24

very good post
作者: 排煩惱    時間: 2009-2-11 18:26

引用:
咁容易就俾人拗左去, 就算再係一齊都好危險
溝返黎    再飛返佢
作者: 鷹狗    時間: 2009-2-11 18:34

佢話星期五都唔得閒
不停同我講sorry
話星期日得喎
作者: 排煩惱    時間: 2009-2-11 18:48

引用:
佢話星期五都唔得閒
不停同我講sorry
話星期日得喎
咁一樣囉    照做都得姐~       睇黎佢都係唔太中2  而家條仔 ga la

送佢返屋企  就到個時比禮物

你唔講復合  吊下佢癮    佢先會珍惜你     唔會出去搞3搞4

成功左話我知噢!!!
作者: 鷹狗    時間: 2009-2-11 18:53

多謝你啊!!!
成功左話你知
作者: 斯文人    時間: 2009-2-11 19:11

呢個貼ok
作者: 手指尖    時間: 2009-2-11 19:20

我估用成個計劃所需要用既時間 ,投放係另一個女人身上 ,會冇咁低能
作者: 黑炭    時間: 2009-2-11 19:55

算吧啦..條女背叛過你...就算一齊返...大家既感覺已經唔同哂
作者: 愛妮子    時間: 2009-2-11 20:06

咁隨便既女仔你就5好要la.................
作者: emily777    時間: 2009-2-11 21:12

我覺得佢當你係水泡
作者: 警犬    時間: 2009-2-11 21:28

樓主好野
作者: 1tree    時間: 2009-2-11 21:28

你同佢一齊返/.\
唔洗幾耐佢又同你講8___8

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0