標題: 縱橫遊二三月份超優惠 - 札幌小樽滑雪溫泉5天團 ($4999) [打印本頁]

作者: 有錢人    時間: 2009-2-9 11:43     標題: 縱橫遊二三月份超優惠 - 札幌小樽滑雪溫泉5天團 ($4999)

縱橫遊二三月份超優惠 - 札幌小樽滑雪溫泉5天團 ($4999)

出發日期:2月11日至3月31日
作者: Gyuen    時間: 2009-2-9 18:27

我報左名喇!你報左未?
作者: 有錢人    時間: 2009-2-10 09:25

我報左20/3...你呢?
作者: Gyuen    時間: 2009-2-10 18:15

我報咗2/3,因為驚再遲D雪會溶呢!
作者: adakai    時間: 2009-2-10 22:29

吓...! 個個朋友都攞唔到假陪我去!!!
作者: 一門八福    時間: 2009-2-12 16:02

Is 縱橫遊 good?
作者: 有錢人    時間: 2009-2-13 23:32

未試過...第一次參加縱橫遊去完話你知
作者: Gabriel_yan    時間: 2009-2-15 01:02

個行程都幾好呀,有得滑雪浸溫泉,個價錢仲好ok添
可惜我請唔到價喇,祝大家玩得開心d喇
作者: 離港前    時間: 2009-2-15 20:12

我都報左呢間 3月尾去日本呀
作者: 達爾    時間: 2009-2-17 12:28

我都報左呢間 3月17日呀
作者: Gyuen    時間: 2009-2-17 13:38

我報左名喇!你報左未?
作者: 有錢人    時間: 2009-2-17 13:47

我報左20/3...你呢?
作者: Gyuen    時間: 2009-2-17 14:00

我報咗2/3,因為驚再遲D雪會溶呢!
作者: adakai    時間: 2009-2-17 14:18

吓...! 個個朋友都攞唔到假陪我去!!!
作者: 一門八福    時間: 2009-2-17 14:23

Is 縱橫遊 good?
作者: 有錢人    時間: 2009-2-17 14:38

未試過...第一次參加縱橫遊去完話你知
作者: Gabriel_yan    時間: 2009-2-17 14:44

個行程都幾好呀,有得滑雪浸溫泉,個價錢仲好ok添
可惜我請唔到價喇,祝大家玩得開心d喇
作者: 離港前    時間: 2009-2-17 14:51

我都報左呢間 3月尾去日本呀                                                                                                                                                                                                                                                                                                
作者: 達爾    時間: 2009-2-17 15:07

我都報左呢間 3月17日呀
作者: 有錢人    時間: 2009-2-19 16:39

我報名個陣個職員都話3月17 & 20 成團既機會大d~

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0