標題: 推進城篇結局(預測) [打印本頁]

作者: 表現正常    時間: 2009-2-14 10:14     標題: 推進城篇結局(預測)

我估路飛會比人捉住
佢打到lv3已經死死下 lv4有全部戰力點打..
就算比佢咁好彩過左lv4 去到lv5 巴基同mr.3 點捱到走出監獄
但係路飛又一定唔會拋棄佢地 唯一既可能性就係佢地比人捉住
順便同艾斯一齊處決 最後草帽團d人返去救路飛(唔係既話佢地係邊度集合..)
如果路飛救到艾斯出黎 咁白胡子vs海軍咪睇唔到
作者: 來尋桃花    時間: 2009-2-14 12:58

我唔同意 我覺得路飛會係lv4識用霸氣
仲有白鬍子vs海軍 你估要劃幾多個人打啊啦??                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: fatso    時間: 2009-2-14 14:02

樓主,,,我都認為路飛有可能會比人捉住,,
之後同艾斯一齊公開處刑,,,
咁先可以賣報紙,,,比卓洛佢地見到!!
之後趕去救佢,,, 好多人都仲估緊路飛呀爸會唔會救佢....
當然我都希望佢出場 尾田公開佢既能力,,,
紅髮都應該會幫路飛掛-0-'?

2樓,,, 但係冇人教佢,,,佢點識用霸氣-....-'
作者: pinky    時間: 2009-2-14 19:41

樓上分析幾好
因為之前路飛既團員都被熊彈走左
而係海賊王世界..電話虫係最快通訊(個人認為)
但係而家路飛無可能用電話虫搵返d團員
我覺得就係同樓上一樣
路飛被捉..之後賣報紙
佢地見到..就去救返路飛
當然..只係一個推測
作者: 來尋桃花    時間: 2009-2-14 20:05

我就唔覺
唔通個個都係要人教嫁咩
緊係有人自己學到嫁啦
同埋賣news papre??
kill 艾斯等到幾時啊今
作者: nodnod    時間: 2009-2-14 20:26

我都覺得會捉住左
其實你地既解釋同我差唔多
但我覺得首先係紅髮去救佢先
之後同海軍打
打到一半
海軍殺路飛佢地
跟住山治佢地先出現
作者: 炸雞脾    時間: 2009-2-14 21:57

最想睇都係白胡子打海軍........
作者: vip1476    時間: 2009-2-14 23:53

我覺得到了4F / 5F  救了一個扭轉局勢的人物   之後拖著受傷的路飛離開
作者: 韓國*zita    時間: 2009-2-15 00:23

我覺得路飛唔會比人捉 打到最後 我覺得七武海 熊 劍 女王暗中會幫~跟住救左艾斯同埋同艾斯坐監戈個(唔記得咩名)<-最後做犧牲品
艾斯同路飛安全而退~

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0