標題: 來這裡寫下你最愛的人的名字! [打印本頁]

作者: likeWAI    時間: 2008-10-11 18:48     標題: 來這裡寫下你最愛的人的名字!

在很多地方都看到這樣的帖子,起先,很不屑。後來,真的感動了。所以特轉貼到此。請多多支持。
如果,某一天,你也在某一個這樣的帖子中看到自己的名字,你的心情會是怎樣?不要認為不可能,你真的可以看到,看,奇跡正在趕過來。
寫上他(她)們的名字,你的祝福也會相繼送出,然後,等待,等待著你的愛人感受到你的祝福。
也許下面的名字中也有你的喲!  
有些錯過,有些失去,會是一生的痛,這杯為愛而釀的甘醇,自斟自隱,也曾感受過那份為愛而生的痛,是那樣的不可抑制,是一種痛撤心肺的傷。就讓無限的深情,在這字裡行間盡情的揮灑,讓這因愛而生的傷感漸漸的成為人生歷程中最美的風景......
一面風情深有韻,半箋嬌恨寄幽懷,月移花影約重來。
寫一個名不會花你很多時間吧
作者: 舊時情    時間: 2008-10-12 09:55

-0- 呀影=)

作者: *3*hei    時間: 2008-10-12 14:27

張正軒   [[我愛你]]

作者: 小小英雄    時間: 2008-10-12 14:36

gooooooooooooooooooood
作者: full    時間: 2008-10-12 17:46

峰~我愛你~真的

作者: 扭扭人生    時間: 2008-10-12 18:04

ok wor
作者: 情調曲    時間: 2008-10-12 18:05

雖然我同你分開左,但其實我仲係好愛你架..
李嘉軒,我愛你(;

作者: maifai    時間: 2008-10-12 21:05

long.....雖然我鐘意左係咁耐....
都冇話你知...同你係好好好朋友...
一次又一次咁睇住你拍完拖又散...
今次...又係睇住你開始...
自己就一個人係度心痛...>.<
但係我真係好愛你架 !!!
long...我愛你!!!

作者: Catcat    時間: 2008-10-13 19:50

好怕醜tim/___\`
不過算啦..豁出去0v0`

第180日啦 ;
我中意左你第180日..`
我地離離合合..都有5次啦..
1直以黎我都冇變過心..
因為我真系好愛你`

鄧力軒{大軒}/3333\`

作者: 1tree    時間: 2008-10-14 16:31

親愛的xd`

你知吾知.. 你自從有左女朋友之後..
你就冇再搵我拉..`
系你吾記得我定吾得閒搵我?

吾知.. 你同佢拍緊拖果陣有冇諗起過我呢?`
你同佢傾電話果陣又有冇諗起我?`
就快系你生日拉..`
吾知..你女朋友會點同你過生日呢?`
就算吾可以同你1齊慶祝`
我刀希望你可以打個電話比我`
好似以前甘.. 同我分享你既喜悅`

你真系令我好深刻.. -)
作者: 凡人    時間: 2008-10-15 01:02

老公x)
                      我知你吾中意人地叫你全名; 所以我係度只可以甘打=)
                                                鄧生il0vey0u;
                                        你係我1生人中最愛個個kk=)  

作者: 看海看船    時間: 2008-10-15 16:43

`牙豐;'

其實我都吾知自己幾時愛上您的了;;
可能是和您一起最開心的果一天吧!
我知道您有了自己喜歡的人;;
亦知道我和您是沒有可能的;;
只要給我每天都能見到你..
我便足夠了;'~!!
之前同您出街;''行過的街道;''
我不會忘記;''好多謝您陪著我的日子!''
暗戀您的事;'希望您以後都不要知;''
同您做到朋友我都夠了;;
請準許我對您說一句
{我愛您;'牙豐!}
希望您跟{她}可以在一起;''
就算大個左;''結婚都不要忘記我唷;'

[其實我希望您會見到這p0的!,
哈哈;'我真的傻了吧!'說過不想您知道我囍歡您;',
為什麼還要想給你見到這p0呢?!"
可能是我愛您愛到傻了吧;'
最後一句: I l0VE Y0u;' ]

作者: 我係第一名    時間: 2008-10-25 15:43

李翼源

作者: 小神話    時間: 2008-10-25 16:36

死肥豬-_-v
今日10個月喇,
可惜你唔中意我啦哈;

作者: 日之久    時間: 2008-10-26 06:38

N.T.文..我中2左你年幾LU..
好可惜你以經有左你中2既人..
祝你同佢..
能夠永遠..
相愛..
*+芣敢琪望相噯,,單戀以足夠..?!”

作者: 斯文人    時間: 2008-10-26 17:24

-      許思進`:)
        我呢1生淨系你
1個`^3^;!
                   我
你丫<3′ .!  

作者: 天人    時間: 2008-10-26 18:06

楊生   老公豬
                    I l0vE yOU<3

作者: 冤枉路    時間: 2008-10-26 19:17

梁佩思...我愛你!
即使有一日你唔再愛我...我都一樣咁愛你!
老公...我真的好想你!
雖然在這段日子入面...
我和你真的少了見面的機會...
但我對你的愛...
可一點也沒有減少!!
你可知...我一直都在等待你?!?
傻豬...我曾說過...就算怎樣也不會離你而去...
我真的不會...我會一直待在你的身邊!!
不要再亂想吧......好不好??這對身體不好...
你還記得嗎?
我說我要跟你走完我倆人生餘下的路程...
真的!!我不是說笑而亂說!!我很認真!!!信我...好嗎?
老公...我真的很愛你...
愛你...比我愛自己還要多!!
我不想你受傷害...也不想你受苦...
你可以答應我於我不可能待在你身旁照顧你時...好好的把你自己照顧好??
我很是擔心你!!
我一定會等你!!就直到你這回的工作完結後...可讓我回到你身邊的那一天!!
好不???
佩思...我愛你!

作者: 花姐    時間: 2008-10-26 19:18

樓主堅呀
作者: 高低腳    時間: 2008-10-27 10:36

牙B...
    吾知你睇吾睇到拉
    旦我好想同全世界人講..我好愛你牙
   如戈吾系識到你..我諗我吾知咩叫開心同幸福牙
   應成左我GE事..我知你會做到出黎咖!!
我點刀會去等你GE承諾出現!!
我會乖咖喇..我會聽你話咖喇!!
牙B...我好愛你牙!!

作者: 愛妮子    時間: 2008-10-27 17:28

周t源 先生
同你一齊雖然唔耐 但係我真係鍾意左你
而家個腦好亂好亂  一生一世呢四個字 唔知點解我講唔出口
因為你俾唔到安全感我 總係覺得你會離開我
呢種感覺..真係真係好難受
每一日等你電話 等你sms 已經成為我既習慣
即刻我等左十幾個鍾好騮好騮等到訓著左
唔知點解..一聽到你個電話即刻起身 咩事都無 同你傾電話
種感覺真係好幸福 即刻相處時間唔耐都唔緊要
最緊要係你愛我 緊張我 無第二個 已經好足夠好足夠
vito honey l love you =)
作者: missFish    時間: 2008-10-27 18:09

我愛你,魏澤璋!!!!!!!!!!!!

作者: 排煩惱    時間: 2008-10-27 18:53

曾生    老公豬>3

I Love You>3

作者: 警犬    時間: 2008-10-30 13:05

作者: ps3    時間: 2008-10-30 19:43

伍先生...中2左你10日啦

作者: 小蚊滋    時間: 2008-10-31 21:50

.細細x)
  莪彤尒分左手都185day`
             但系莪仲系嬡尒1個唷;
莪1314都只嬡尒1個喔=)v3v

作者: 小兵卒    時間: 2008-11-1 15:01

黃偉業啊生
                                      愛尒一生一世

作者: 盲公開眼    時間: 2008-11-1 15:06

都ok
作者: 小兵卒    時間: 2008-11-1 16:49

黃偉業啊生
                                      愛尒一生一世

作者: 亞宗    時間: 2008-11-1 17:08

真係好頂癮
作者: 正方檯    時間: 2008-11-1 17:27

張生 I l0ve y0e

作者: 表哥小兄    時間: 2008-11-1 18:30

李生 a_a;    誓嬡mL`!!
我愛您-3-;      超級愛您 v3v;

我唔係0nE Day c0n牙 0,0   您唔準用完就扔丫 -口-
上個禮拜開始我既人生起左個轉捩點 ;3  因為有您`
您係萬人迷 /333\  我只不過係一個冇得再平凡既女仔`
我好驚您會離開我 /口\
BaBy I l0ve you and I never net you g0 -0-;;
I wanna be with you ava
™我願把我的任性拋開;  只求您不要離開我²
您同我講;,, 因為我令您知道咩係專一  因為我您需要專一 -v-
宜加我同您講;,,
因為您我知道咩係信任`  因為您我需要信您 a3a
您說您囍歡我的笑容;
說我這笑容很可愛; 會令您想我笑令我幸福;>

作者: 一齊搶    時間: 2008-11-1 18:56

愛你....由暑假開始...
進入中學..每天睇住你打波...
每天都想你...不論在何處都想你....
現在我該放棄你....
真的很爰你....

劉飛  
        xD

作者: ciwing    時間: 2008-11-1 18:59

明{CHM
我永遠都會記得我們的第1次邂逅..
10月3日
我真的很喜歡你=]]
但可惜你不知道我是誰._.''
但我會在A班門口等你..
等你向我說:"我喜歡你>3<"
                 粒`你的:1B班KMC=]

作者: 串得起    時間: 2008-11-1 19:11

彭應進   我好愛你!

作者: 鷹狗    時間: 2008-11-2 16:48

樂樂
      我好掛住你啊''
   我唔知我地而家算係咩關係''
你上一次冇啦啦打黎...
我睇見到你打黎我真係好開心嫁!!
同你傾傾下...我問你我地而家仲算係咩關係?
你話 你唔想一齊返咩?
其實個陣我好想講唔好....
因為我好驚你右會好似上次咁'''
但係因為我太中2你啦...
最後我當然話唔係''
頭個2日都幾開心既...
之後就變返以前咁啦...
我同你就好似一個互不相識!!
我有諗過放低你....
有人追我..我都想答好嫁''
可惜..我講唔出...
因為我愛你!!!!

唔知你會唔會有機會睇到呢?
希望唔會啦'''
而家諗返都想喊了/...\

作者: 手打作品    時間: 2008-11-2 21:46

鬼`   
    我真的很囍您..'
    雖然...您心目中只有怡一個`
    但我被您爰過很快樂`
    我不介意做第三者...

您知道麼?...'
    每日睇住您同佢一齊-'
    個心就會好痛好痛...`
    您只系會理佢既感受`咁我呢?*
    您答應過吾會離開我架...'

點解阿?...
    吾通我真系得果25個%?...'
    今日系我鍾意您既第52天`
    是52天的單戀麼?...'
    還是在相戀...`
    您的謊話...
    多到數不清/.\

娃`

作者: 報歷奇    時間: 2008-11-5 20:24

施仔il0vey0u!!雖然你中2[李結穎]但我仍中2你...

作者: 有Heart    時間: 2008-11-6 16:13

呀龍..雖然我唔知你會唔會睇到,,
但係``我都好想講出黎''
記得我地第一次見面..
你好nice,,後來唔知點解你會避我..
我真係好hurt!
每次有fd黎問我點..
我都唔知點答呀!
我知,,好多人都話我傻!
點解第一次見完人地就鍾意人地..
但係,,我就係鍾意你..胡德龍!

作者: emily777    時間: 2008-11-6 19:09

-      係 你 令 到 我 同 佢 嗌 交

-         由 最 好 ge 朋 友 ,, 變 成 情 敵

-         旦 係 我 依 然 咁 愛 你

-         值 吾 值 得 ? 我 吾 知

-            我 淨 係 知 道 ,, 我 吾 可 以 冇 左 你 <3

-          il0vey0u babiii ♥

作者: 可人兒    時間: 2008-11-6 19:51

樂:

作者: 可人兒    時間: 2008-11-6 20:41

偉:

莪 巧 噯 梨
                                         你聽到嗎?
                天天想著你
        我很醜
                                   令你看不想我
           但願默默保護你...
                                 有日 願 梨 噯 莪

作者: 梨花蘭    時間: 2008-12-4 22:57

CHY":
         我好愛你呀!!

作者: uk_2008    時間: 2008-12-5 18:33

親愛的love u

作者: mu雪    時間: 2008-12-5 19:38

永遠只♥尒1個;;;
[老公謙]<3

作者: 清掉怪獸    時間: 2008-12-6 10:23

詩富.....

我真係愛你呀

雖然你中2既係鍾xx

但係...我係唔會放棄

好想你可以比個機會我

但我知...係冇可能既

by  HiUkwAn`

作者: 黑炭    時間: 2008-12-6 12:58

羅生`
       我好爱你;D

作者: 近鐵男    時間: 2008-12-6 13:42

♥Dee♥
- 我成日都去籃球場,,
- 就係為左見您1面..
- 我好中意睇住您打波..
- 雖然有好多人中意您..
- 我知我同您永遠都係冇可能..
- 您又有中意既人..
- 但係我都係1樣咁愛您..

- 盧xx!!!我愛您丫..
- 祝您永遠都幸福快樂...

-BY米..
作者: 特價好底    時間: 2008-12-6 15:59

雖然我同你係散左...
但係我真係好愛好愛你...

羅韋圖...我愛你牙...

作者: 雜賓能    時間: 2008-12-6 16:43

由今年開始,我先發覺我鍾意左你牙..牙濠.雖然系暗戀,但系有時同你講野都會覺得好sweet ah

作者: 手指尖    時間: 2008-12-6 17:17

To-Tiffany
等左你半年有多啦...
我知道你一直只當我係你細佬
我都冇林過你會中2我"
祝你幸福ar"
By-KEI2✖

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0