標題: {完左個故仔開新p0} [] × 我愛您; 不懂得 !? [打印本頁]

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 20:33     標題: {完左個故仔開新p0} [] × 我愛您; 不懂得 !?

嘻a0a;  我個故仔完左之後; 繼續作另外壹個嚕v3v;
                         請繼續支持xp; 依果系第二次作既作品x]
                                             By; 寶唄蚊xp;]

搵晒fd同自己個名做人物名先;) 旦吾系真人真事 !
                                 我說愛你 ; 你懂得嗎 `!?

---------         女生 ;]                              
<ul type=1>
- 蚊 { 我 } [吾系我也-,-v 作咖炸]                                       
    -   極之靚a0a , 極之可愛 ;
-  旦系好多事都好有機心;
- 只要人地做左d乜對佢吾住;
      會要人十倍還番 !  [ 系咪好恐怖咧; ]

-  花心 a0a; !

- kay   [ d性格甘似kay既*[]*?` ]                                   
-  極之可愛;] 好好人xp;  
-  好眼淺; 好鍾意幫人;               
  -  同蚊!s vEry fd v[]v ;!                   
-  中等專壹加花心 ,

-  彤  [  我個fd尼既xp; 旦都吾系真人真事-,- ! ]
-   好令+好可愛.3. ; 兩者平均xp;
-   !s 蚊 g00d friend      
-   曾經花心; 旦為左條仔而變;     

-----  男生 ;[   
    - 軒   [ 因為我同軒字好有緣xp ]   
      - 極度靚仔 !s vEry 可愛 t00;! 金毛仔xp
         -  對感情吾認真; ]           
    -  緊系鍾意靚女; 萬人迷 !
  -  鍾意壹拖幾 ;] !

-   K ,  [ 因為kay . 還是愛k嘛; 旦只系作.3.別誤會 ! ]
-  極度型仔 ! 0k靚仔,     
   -  半花心半認真 -,- !;  識哄人 ;!
-   萬人迷 ;] 中度賤男 !

- 星月  [ 彤鍾意條仔. 而且系我契哥 ; 本人真人勁吾鋸-,-! ]
  -   好靚仔, 0k型 .         
-  見靚女就鍾意;                               
  -  堅系好花心囉-,- !  自大xp ;

還有配角的 ;]  遲d先出 . 因為太多驚好亂 ;]

C.h 1   ;  p.2`
                      C.h 2   ;  p.3`
                     C.h 3   ;  p.4`
                     C.h 4  ;  p.5`

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 21:32

自己搶壹先;] `!

作者: 梨花蘭    時間: 2009-2-1 21:34

gooooooooooooooooooood
作者: 鷹狗    時間: 2009-2-1 21:46

蚊蚊你好衰架t__t
同我搶1架/33\
快d p0st啦
sUP=)

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-1 21:54

蚊一d都唔恐怖-3-
因為我都會咁做-__-v

作者: 舊時情    時間: 2009-2-1 22:05

我睇到笑左-v-"
仲比呀媽話我傻..!!`

支持xD";]

作者: 情調曲    時間: 2009-2-1 22:22

唔錯喎
作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 22:32

引用:
蚊蚊你好衰架t__t
同我搶1架/33\
快d p0st啦
sUP=)
呵呵a0a;
y0  ;]  我反應快xp;
   就作咖嚕^v^; 睇反應xp;

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 22:32

引用:
蚊一d都唔恐怖-3-
因為我都會咁做-__-v
哈xp ;
    你睇完就會覺得佢好恐怖-,- !

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 22:34

引用:
我睇到笑左-v-"
仲比呀媽話我傻..!!`

支持xD";]
魚~[]~;
    乜好好笑咩a0a;
  笑人咖xpp; `

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-1 22:40

咁我都應該要摺埋@0@!
因為我應該冇佢咁恐怖掛-__-v
(d fd就話恐怖v3v 但係我自己一d都唔覺自己係咁囉/__\)

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 22:41

引用:
咁我都應該要摺埋@0@!
因為我應該冇佢咁恐怖掛-__-v
(d fd就話恐怖v3v 但係我自己一d都唔覺自己係咁囉/__\)
吾好摺埋也~[]~ ;你摺左我點xp;
一定冇拉xp;
其實我都吾覺依d恐怖-,- !
  我廎起上黎仲衰-[]- !

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-1 22:42

好 我唔摺埋啦xb
我等你p0st晒先摺=)
有d想見識下你癲起上黎會點tim@_@!

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 23:11

引用:
好 我唔摺埋啦xb
我等你p0st晒先摺=)
有d想見識下你癲起上黎會點tim@_@!
哈;]
甘我吾p0st咪吾洗摺~[]~?[講笑姐-口-]
我依家作緊第1個ch; 冇點咖*[]*; 呵呵;

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-1 23:25

ch . 1   { 你我也是玩弄愛情的 !? }
我; kay a0a ; 點也; 仲未放底條友仔; ?
kay; 你以為甘易放低-,- ?
我; 吾系以為;  我真系好易放低咖炸xp ; [笑緊. ]
kay; 冷血;花心a3a ;
我;  你有冇聽過也; ! 雙子座咪好花心既xp;
       旦搵到真正鍾意既人之後不知幾專一~[]~;
       系我未搵到姐 ; 唉v3v ; 我明白我自己系專壹^vv^; [自戀緊.]
kay; 變態 -,- !
我;  你仲0n 緊mSn !? 要番學也-,- ! 仲有5分鐘遲到嚕^[]^ ;
kay; 話你變態真系變態-,- ! 遲到仲要笑-,- v ;
我; 車~[]~ ; 遲到咪好囉.3.  我地壹齊遲拉. 食埋個早餐先又點話;D
kay; 0k0k, 我換衫先.___.搞點打比你. ] Bi;
我; Bi .3.   [ kay 0ff左嚕; ]

我再望下mSn有冇人0n先 ;]
我; 彤姐. 吾洗番學咩xp;
彤;  蚊姐-___-; 你夠吾番落xp;
我; 我點同姐xp; 我甘乖~[]~;
彤; 我夠乖xp;
        兩條友講緊反話 .__.!
我;  個fd打尼也; 我諗我要出去食埋個m記先xp;
彤; 0k  , ! [我同彤吾同學校既 ;D!]

沉睡中的主角; 怎會怕寂寞 ; [ sms ]
我; a0a??
          10分鐘後m記等嚕v3v;
                             By; kay
回 ;       !s 0k, 我用神速換衫先~[]~;
                                By; 蚊

10  min  ;
kay;   哇; 蚊姐好少甘早到; v3v
我; 你系咪串緊我-,- !
kay; 明顯系xp;
我; ~[]~ 甘衰咖`
kay; 呵a0a; 快d拉. 食咩也;
我; m記 v3v;
kay; -____-v ;
我; 哈哈xp;  吾系食m記甘食乜姐v3v?
kay; 我是問你什麼餐~[]~;
我; 那麼有文化的你a[]a??
kay;  我要. 2號 xp;
我;  甘我要2號t00; 因為我不嬲無主見xp
kay; 睇得出v3v ;  今次到你買拉;
我; 0k~vv~
kay; 拿a)) [ 比錢我;]
我; 你上次請左嚕.3. 今次到我^[]^ [閃左去排隊]
            排隊既時候. 見到有條仔又系我地間中學既-,- !
佢行左埋尼-___- !
我; wHat aRe y0u D0!ng ! 先生; 搶位b0r !?
佢; 搶完拉xp; 我地間中學咖b0; 吾洗番學咩你;!?
我; 你夠吾洗-,- !
佢; 咩班咖你 ; ?
我; 3E -,- !
佢;  同班b0r;
我;  哦-,- ;
佢;  甘冷淡做咩姐. 咩名?[]?
我;  叫我牙蚊囉-,- !
佢;  [ 再望真d我個樣-,- ! ] 你系; xx蚊 -[]- !
    [ 蚊出名系挽仔高手xp ]
我; 挽女王-,- 嘟嘟軒也fa ;
軒; -,-  乜也; 咩嘟嘟軒. 冇名比你叫咩 -.-
     [大家開始正望大家 . 因為岩岩壹直d0wn低頭.吾系怕羞;
             系蚊挽緊電話-[]- !]
我;[ 哇! 甘靚仔甘得意既; 吾怪得叫挽女王拉-,-!
                超 ; 靚仔無本心 ! ]
軒; [ 甘靚+得意既女仔第壹次見! ;仲要吾化妝a0a !?]
軒;  靚女; 比個電話我咧x[]x?
我; 又想溝女咧.? 花花公子真系講得冇錯喎;
軒; 你都系姐 ! 哈;
我+軒; [ 我就睇下今次邊個挽邊個 ]
我; 超. 大家甘話拉;
軒;  甘介意壹齊坐嘛; ?
我; 0k ,
       之後同牙kay講;] 作為fd既佢;緊系會叫我吾好挽甘大咖拉^[]^;
                軒請我地食野既v3v ; 呵a0a 吾洗比=]
軒仲有個fd起度既 ;]  叫藍.

-  {藍}  h0靚仔. h0 型. ! 加得意.
                即系樣樣有齊. 不過吾夠軒 -,-!   
             -  細心. ; 溫柔
             -  同樣是萬人迷 .
                                                ch 1 完 ;]

作者: 警犬    時間: 2009-2-1 23:31

好睇 ;D

加油加油;)

d性格同我1樣 -_-"

照住黎寫咖 -口- ?

拾 <3

作者: 凡人    時間: 2009-2-2 03:20

好想知邊個玩邊個呀
sup

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 10:35

引用:
好睇 ;D

加油加油;)

d性格同我1樣 -_-"

照住黎寫咖 -口- ?

拾  
呵呵 ;D

我一定會加油xp ;

好似又真系1樣-口- !

好似又系喎-,- !

呵呵a0a ; 吾緊要拉; 作咖姐xp;!

謝 :]

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 12:21

引用:
好想知邊個玩邊個呀
sup
哈;]  ! 睇下咪知囉xp;
               謝![]!`

作者: 清掉怪獸    時間: 2009-2-2 14:17

SUPx)‵

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-2 15:06

遲左黎tim/__\
好過冇黎喇-3-
sUp=)

作者: 手打作品    時間: 2009-2-2 17:25

sup;]
好睇
快d p0st Ch2拉

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 17:38

引用:
SUPx)‵
謝;D`

作者: 小小英雄    時間: 2009-2-2 17:57

呢個貼ok
作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 17:58

引用:
遲左黎tim/__\
好過冇黎喇-3-
sUp=)
吾緊要v3v;
甘緊系好過冇黎xp; `
   繼續支持a3a!

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 18:01

引用:
sup;]
好睇
快d p0st Ch2拉
謝;] 我今日會p0 xp; !
不過未作-3- ; ! 1陣作;D

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-2 18:16

你叫到我繼續支持
我又點敢唔黎呢xp?

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 18:50

引用:
你叫到我繼續支持
我又點敢唔黎呢xp?
哈a0a ;p`
點解吾敢咧; 我會殺左你咩.3.`

作者: 正方檯    時間: 2009-2-2 19:55

蚊姐a3a`估下我是誰.`吾好爆我全名啊-_-!

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 20:13

引用:
蚊姐a3a`估下我是誰.`吾好爆我全名啊-_-!
我知a0a ; 交叉姐;]?

作者: 正方檯    時間: 2009-2-2 20:29

系牙>_<可爰加令女既蚊蚊姐v0v`

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 20:59

引用:
系牙>_
呵a0a; 可爰加得意既交叉妹妹;D

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 21:57

ch . 2   { 1拖幾 . 不算過份 ! }

食完個早餐之後. 壹齊番左學. ]
軒; 老婆A0A; !
我; 想我叫你咩先xp ; 叫老公 ?
軒; 你話咧 -,- !?
我; 耶, 老公; . 0k未姐 [ 姣功! -,- ]
軒; 緊系0k拉 , 有個甘索甘靚甘可愛既老婆喎x]
我; 呵a0a; !
kay; 蚊-___-! 你當我死咖\3/ ![惡]
我; 不是-,-!
藍壹路都冇出聲. 之後我望真d佢-,- ! 原來幾靚仔下咖啵xp;!
我; 做乜吾出聲xp ; ??
藍; 冇-,- .見你地傾得甘開心嘛.
我; 甘你都可以講野咖炸嘛~[]~ 吾系好悶咖 !
   因為蚊好明白. 壹個人寂寞既心情 ;]
甘我地傾傾下就做左fd嚕~[]~ v ;!
        --  我地壹齊遲到拉-, - !
m!ss ; 你地4個壹齊遲到!?
我; 明知故問-,- !?[反問]
         有條姣婆出聲-,- !
   人角性格.3.
曉; 0k令. 吾得意-,- ! [化妝既.3.
扮高豆; ] ! 大眾雞-[]- ! 勁姣囉咩料! 裝假狗;]
曉;  妖. 姣婆蚊扮撚晒野甘.
姣鳩人地仲要扮晒野吾比人上-,-! 最後咪又系同人做-.-?
我; 曉姐 . 你高豆吾發姣系人都知咖拉;
    岩吾岩先. 甘多條仔頂硬上; 你起f1已經冇左個柱.
    我明白你都吾想既; 旦系你吾好話自己扮野拉;
    好多想上你既都明白你咖. 旦d仔吾上你你咪冇引囉~[]~
     s0 吾好甘話自己拉^^ ;
all; 蚊姐好野xp; ]
ps; 蚊!s very 有料 ; ] !
曉; 哈. 多謝關心-, - ! [吾鋸.旦無嗲出]
藍; 甘串得既你xp;
我; 洗乜講xpp;  m!ss姐-,- 坐邊呢請問. 企到我嘔奶;
m!ss; 你依家咩態度!? 你既態度似學生咩;!?
我; 用下你個豬腦諗下咪知系咪學生囉-,- ! 仲話老師;!仲蠢過我!
M!ss; 你-,- ! 系咪想踢出校!
軒; 我牙爸同校長好熟咖啵~[]~ 踢左我地; 甘你既飯碗點姐.3.?
kay; 我地好偉大咖; ! 吾想你比人抄也!
藍; 如果吾系都吾會同你講甘多野拉下話!? [勁串-,-!]
miss; 0k.. 你地; 自己鍾意坐邊就邊拉;!
甘軒就堅系同左蚊xp ; 藍坐蚊既後面-,-!; kay坐蚊右邊;

如下 ;xp
         xx
         xx
         x怡
          軒蚊kay
            藍;

話明蚊鍾意挽電話;] 堅系狂sms.
而軒都見到既; 旦吾知sd咩姐.
我;  m!ss .我去廁所-,-!
M!ss; 就放lunch拉-,- ! 遲d先拉..
我; 屌. 咪煩我; 我要依家!聽吾聽得明;! [好惡.]
M!ss; -,- 聽得明..
甘就堅系走左拉-,-! ;
軒就望下蚊部手機;又有個sms.3.
軒多手禁尼睇下xp ;
  老婆. 好掛住您; >3<
                 By ;月.

之後佢再多手睇多幾個sms.
    老婆豬; ]  上緊咩堂?[]?
                By; 星

仲有好多-,- !
之後蚊番左尼.3. ;!
我; 你做乜睇我d sms -,- !
軒; 冇.. 你; 1拖幾喎; !
我; 你夠系拉-,- !; 點解你得我吾得;?
軒; 我... [  死拉.. 今次大獲; ! 我好似鍾意左佢甘既!? ]
kay好似覺得軒鍾意左蚊xp; 就起lunch既時候同蚊講xp; 呵a0a;

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-2 22:10

d cm聽日回xp; 我0ff先v3v;
作者: 正方檯    時間: 2009-2-2 22:58

蚊姐`CM‘a____a`

作者: 扭扭人生    時間: 2009-2-3 00:00

cM=)''

作者: 凡人    時間: 2009-2-3 02:22

嘩  
蚊蚊甘勁既  一拖二
軒仔中蕉啦haha

作者: 警犬    時間: 2009-2-3 03:38

我吾想做電燈膽-__-v`

快d調走我 v33v`

拾<3

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 14:50

引用:
蚊姐`CM‘a____a`
多謝a0a ; 膠妹;D!

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 14:54

引用:
cM=)''
謝;]!

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 14:57

引用:
嘩  
蚊蚊甘勁既  一拖二
軒仔中蕉啦haha
什麼-,- !
吾系真人真事尼咖xp ;!
     呵呵a0a ;  系1拖3 xp ; `

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 15:09

引用:
我吾想做電燈膽-__-v`

快d調走我 v33v`

哈哈;]  吾會做電燈膽 xp ;!

調走您去邊先 ;D !

作者: 有Heart    時間: 2009-2-3 15:40

sup ;) 快d po啦 xdd
好正

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 15:45

引用:
sup ;) 快d po啦 xdd
好正
謝;] 我依家作緊a0a;
搵緊靈感;] .

作者: 警犬    時間: 2009-2-3 15:54

★ 幫Bb push ;)

★ 我愛靚仔push xd`

作者: 正方檯    時間: 2009-2-3 15:56

引用:
多謝a0a ; 膠妹;D!
v3333333333v`踩場;!

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 16:05

引用:
★ 幫Bb push ;)

★ 我愛靚仔push xd`
♥呵呵a0a ; 謝xp ; !

♥我也愛靚仔 ;] !

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 16:20

引用:
v3333333333v`踩場;!
踩你個頭-__-v

作者: 花姐    時間: 2009-2-3 16:26

SuP`
好睇-v-
幾時Post呢??`

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 16:46

引用:
SuP`
好睇-v-
幾時Post呢??`
呵a0a; 謝;)
我岩岩作完嚕v3v;
   依家會p0 xp;`

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 16:55

Ch. 3   { 感情中; 沒人會勝利 . }
上回提要; kay發現軒好似鍾鍾地意牙蚊xp ;

kay; 蚊蚊v__v; 我發現左d野啵;] !
我; 咩-,- !
kay; 牙軒少好似鍾意你啵xp ;
我; 軒少-[]- ! ? 依家仲玩跑咖咩-,- 0ut 拉-.-!
kay; -___-!
我; 系啵系啵. 你又知佢鍾意我-__-!
kay; 依d野feel咖姐.
岩岩你咪同牙星哥. 月少 , 鵬少. 森少果d; [ 甘多既-,- !]
我; um. 系既.. s0 !?
kay; 我gag到佢呷醋-,- !
我; 下-,- ; 佢依d花花公子點會鍾意我也-,- !
kay; 鍾意依d野好難講.. 唉; [ 吾開心/3\ ]
我; 妖-,- !  我要挽電話;]
kay; 挽咩-3-; !
我; 挽電話xp ;你話佢把聲似女仔也嘛. 我想聽下也; ]!
   以下內容!s 真人真事 ;]
我; 喂. 牙軒也; ? [牙k尼 . ]
k ; 喂~~ 你系~~ ; ? [ 女仔聲 ;]
我; 小姐. 吾好意思, 我打錯電話 ;]  
k ; 下..? 你系邊個也; ~~ [女仔聲 .搞到我好凍-,-!]
我; 都話打錯電話落-,- ! [cut左佢線]
  cut完之後. 我地笑到肚痛xp ;!
軒仲系壹個吾開心甘-,- ; ! 旦系軒都系壹拖幾咖拉.
曉; 老公;v3v 吾開心也;? [姣]
軒; 明顯系...
曉; 耶 ; 等我幫你開心下拉 >__< !  [ 咀牙軒-,- ]
     大佬-,- ! 班房尼咖-口- !  [ 話明大眾雞-,-! ]
all ; 哇~[]~! ;
我望到oo地-,- ! ; 雖然甘既場面成日都系-__-;
旦個心吾舒服甘既; ? 算拉. 吾理-___-!
藍; 蚊;] lunch 壹齊食;] ?
我; 0k a0a; 去kfc xp ;  
藍; 好xp ; [ 笑]
我都系好似第壹次見到藍笑-,- !
我睇到面紅-3-; 雖然話我系挽仔高手姐.
甘正常既女仔見到靚仔都會面紅咖嘛>//<
作者; 請問-,- ; ! 你做乜發姣加自然自語. ]?
我; 你作既v3v 我都吾想咖喎;
作者; !s 0k , 甘你繼續-,- !

曉當然知道蚊同軒行緊拉; ~v~ 又知系挽仔大既;] !
突登同佢地撞地方; ] !

曉; 哇.3. 又會甘岩既v3v
我; 哈..有人突登姐 .
曉; [擺明拉-,-! ] 耶, 甘都要我老公肯先得咖嘛>33<
我; 耶. 乜野喎; 軒軒都系我老公尼咖; [摟住牙軒-,- !]
曉; 魚..老公也; 你簡我定簡佢;
軒; 下-,- ! 1拖幾有咩問題;!? 吾like甘你走囉.
我; 聽到未. 1拖幾都冇問題; 你比甘多條仔上又吾見牙軒有嗲出!?
曉; 老公..佢恰我;
我; !s0k, ! 藍;kay, 我地走囉. 吾想見到d甘既人;
軒; 咪住拉..壹齊食拉好無..
     話事話..點解藍同蚊會甘fd既. 熟既就壹日甘大把炸喎?
藍; 嗯.. 壹齊拉
我; kay, 你話事 , 起度食你幫我是但叫個餐拉; [ 去左搵位坐低 ]
軒都跟埋; 本身曉都想跟既; 旦系.
軒; 喂-,- 你咪跟埋尼; 你幫我買3號餐;!
曉; 魚..老公甘咖;
軒; 系咪吾買; !? 0k, 我出聲; 大把女幫我買;
曉; 甘又吾系^^
[苦笑 . 心諗; 蚊小姐. 你咩事牙, 你出現搞到牙軒神神化化甘,
   吾通牙軒鍾意你!? 佢挽女大咖炸; 你估你系邊個..可以改變佢? ]
我坐左起度用部手提聽緊歌. [ 日挽夜挽仲甘多電既-,-!? 小說真系小說~[]~ ]
軒; 蚊.. [有d傷心既眼神..]
我; 嗯; ?
軒; 我想同你講樣野;
我; 入正題-3-;!講拉; [吾鍾意聽廢話]
軒; 其實咧.!我好似鍾意左你; ! [認真]
我; 你條條女都鍾意咖拉-,- ; [ 聽完佢甘講有d心動. ]
軒; 吾系也.. 你比起其他女仔帶比我既感覺好吾同!
我; 你同我講即系想點..?
軒; 我決定為左你; 吾會再花心;!
我; 哦哦-___-; 可能拉可能拉[ 笑 ]
軒; 我好認真咖..
我; [ 心諗; 你專壹對我黎講冇用-,- ; ]
軒; ...甘你會吾會為左我改變也;
我; 我吾會..[好決絕]
軒; 點解牙... [好吾開心既樣.]
我; 感情吾會有勝利.. 吾會有點解..
軒; ...旦我會令你而改變;
我; 哈..我改變到先算拉. 而且你都改變吾到拉-,-!
之後藍佢地番左尼嚕 v3v;
曉又姣住牙軒拉;
軒; 你吾好再姣我好冇. 我地散拉; 挽完. 0k!?
曉; 點解也..系咪因為依個八婆..
我; 嘻嘻a0a 明知估問咖你. 我認我八婆v0v
曉; 點解喎..佢有d咩好也;
軒; 佢.. [比我答左嗲]
我; 我靚過你.個樣又可愛過你; 身材又正過你.
    把聲又甜過你; 要姣既時候姣過你 ! [勁串]
曉; .. [無言]
kay; 冇聲出就走拉吾該; ! 好阻住地球轉.!
甘佢就緊系走左拉; 吾通仲比我地串咩;
之後我話要去廁所;
    藍佢話要去a0a; s0.我地壹齊去拉.
[當然佢入男廁我入女廁拉-,-!]
我; 呀-,- ! [比地下d水整到pk. ]
藍摟住左我a0a; [ 依d情節系咪好鬼老土呢; ]’喬’吾怕舊; 至緊要受~[]~;
我吾知點解每次望住藍都會面紅>//< !!
藍; 蚊. 你有冇事牙, ? [好溫柔]
我; ...[ 好靚仔也. 好溫柔>[]<! ]
我就咀左藍一淡. 依個時候.kay同軒行左過黎; ]
                     之後點咧點咧 ; cM吾該xp ;

作者: missFish    時間: 2009-2-3 19:40

SuP`
支持支持^^
加油丫’

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-3 20:03

引用:
SuP`
支持支持^^
加油丫’
謝;] 會加油的!
   請繼續支持;] !

作者: 鷹狗    時間: 2009-2-3 22:13

s0r牙蚊蚊/3\
你p0st咁多我都未黎v__v
e家sUp返你xdd

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0