標題: 唔係賣野:D我用過的減肥品品用後感. [打印本頁]

作者: miumiu    時間: 2009-2-3 16:00     標題: 唔係賣野:D我用過的減肥品品用後感.

我自己係一個okay肥既女仔.
唔係果d 28.29吋腰既朋友:D
我係明正言順既L SIZE人仔.

宜家咁多人要減肥.
我好明顯係一定要減:D

用左好多減肥野.知道左好多.
同大家分享一下.都想大家支持:D

1/代代身茶.
我.表姐.媽媽.都有喝.
okay有效又好好喝.
我都肥妹減左1-2磅.
表姐係XS果d人都減左:D

2/減肥腳環
-_-又痛又冇用.

3/OB減肥藥
食左2日減左10磅:D
好happy.但係食果時要勁喝水.
最後知道d藥有事冇食.
買左3boxes(96片)食左2片-_-.

4/沖涼瘦
冇咩用但係好香.
要好有心機查-_-
沖個涼都要30mins.好煩xd

5/BALO 貝羅紅辣椒纖體按摩凝露
-0-熱到想死.又熱又冇用.
我果時仲要係夏天.3.
沖涼查完要企係冷氣機前面.
訓果時仲係熱住.好慘:(

6/瘦身茶.
okay有用.喝左一日減左2磅.
但係好煩因為要預7-8個鐘後要去toilet.
同埋去toilet果時係好辛苦:(

7/瘦腿襪
有d用.但係唔中2佢要著住訓.3.
我朋友都有用.佢著左一個星期減左2cm.
但係唔好俾人呃呀!我朋友果d係taiwan買.HKD1XX一對
ufunfun果d HKD20-40果d一定唔明係正牌瘦腿襪囉t3t!

作者: 英文簡稱G    時間: 2009-2-3 19:43

真 ??
我靜係試過食藥 ,, 無咩效咁...

作者: 秋原    時間: 2009-2-3 21:53

OB減肥藥
依隻好有用-.-
作者: miumiu    時間: 2009-2-3 22:17

三天瘦好似係有事.

作者: yama    時間: 2009-2-4 19:59

三天瘦有咩問題
有咩副作用嫁?

作者: eshopa88    時間: 2009-2-4 23:39

代代身茶.會唔會係咁柯嫁-__-?

作者: 不過不失    時間: 2009-2-5 00:51

http://toogag.net/health

減肥上呢個網啦
作者: pumpig    時間: 2009-2-5 03:33

我可以簡單介紹下我個朋友既方案,
佢就係去左下面個網站,
個度的顧問會先了解你肥既原因啦, 跟住睇下你飲食習慣,
教你飲水, 選擇食物, 減肥原理, 健康評估,
配合用低熱量, 高營養代餐, 你可以試下好唔好味先,
個代餐由每個月600蚊至2千幾蚊不等, 視乎個別 case,
係減肥過程會有顧問一直跟進, 直到減肥成功為止,
同埋每個月都有d party玩, 識下其他減緊肥既朋友,
互相支持, 我個朋友由209磅, 2個半月減到去190磅,
而家Total減左42磅, 睇住佢瘦呀, 最勁係連塊面都瘦到,
而家都仲減緊, 你去呢個網站聯絡顧問協助, 係認真先好填資料:
http://www.healthcometrue.com/fit
作者: 腸粉粉腸    時間: 2009-2-7 22:35

食左系咪又痾又嘔個種呀@?-@@

作者: miumiu    時間: 2009-2-8 00:35

唔係食左又痾又嘔.咩事都冇.

作者: hereMe    時間: 2009-2-8 02:02

代代身茶會吾會勁屙..?
貴吾貴..?

作者: 腸粉粉腸    時間: 2009-2-8 19:39

咁邊到有得買ob減肥藥嫁-0-';
作者: Dangle55    時間: 2009-2-9 20:35

呠-v-"  
可吾可以應我#34個戈回復-v-

作者: 一切    時間: 2009-2-15 16:43

嘩.2日減十磅!_!
神仙都做吾到呢個郊果`
你用左咁多隻.TOTAL減左幾多.

作者: 甲蟲人員    時間: 2009-2-22 21:56

甘可以點減肥(?)

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0