標題: 今次幅水彩一定好過之前!!!!!!!^^有新畫呀~~~~~快d入尼睇下 [打印本頁]

作者: 大王    時間: 2008-12-1 22:32     標題: 今次幅水彩一定好過之前!!!!!!!^^有新畫呀~~~~~快d入尼睇下

第二幅尼la~~~~~~~~~

作者: 純粹講笑    時間: 2008-12-4 17:27

個天唔係好夠高。。
The color of the reflection is too dark and too solid.
作者: 白烚白烚    時間: 2008-12-4 17:39

O_o
作者: 大王    時間: 2008-12-4 18:40

個人風格姐....唔通幅幅畫個天都要好高先叫靚??
不過都好多謝你既回覆
作者: 純粹講笑    時間: 2008-12-4 23:10

咁樣樣都係個人風格啦。
仲問咩鬼野comment
作者: 大王    時間: 2008-12-6 13:15

多謝你既回覆
岸邊水波的顏色有d真係樹葉&樹葉倒影&水既光位....
作者: 再次好彩    時間: 2008-12-6 19:31

我覺得水彩好難控制, 我唔太掌握~

其實樓主嘅作品都幾靚, 下次不妨開淡啲色, 感覺會fresh好多, 請繼續努力!
作者: 大王    時間: 2008-12-7 22:40

嗯,如無意外月尾會有張新既post上尼,
衣家keep住一個月一幅^^
作者: 大王    時間: 2008-12-13 13:33

有人睇冇人回
作者: 大王    時間: 2008-12-21 20:17

多謝
作者: pinki665    時間: 2009-1-14 16:51

雖然我冇藝術天份,但我覺得好好呀
作者: 大王    時間: 2009-1-14 19:29

多謝哂
作者: 純粹講笑    時間: 2009-1-14 20:40

個天唔係好夠高。。
The color of the reflection is too dark and too solid.
作者: 大王    時間: 2009-1-14 20:41

個人風格姐....唔通幅幅畫個天都要好高先叫靚??
不過都好多謝你既回覆
作者: 純粹講笑    時間: 2009-1-14 20:52

咁樣樣都係個人風格啦。
仲問咩鬼野comment                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 不要過份    時間: 2009-1-14 21:10

支持你!
作者: 大王    時間: 2009-1-14 21:19

多謝你既回覆
岸邊水波的顏色有d真係樹葉&樹葉倒影&水既光位....
作者: 再次好彩    時間: 2009-1-14 21:34

我覺得水彩好難控制, 我唔太掌握~

其實樓主嘅作品都幾靚, 下次不妨開淡啲色, 感覺會fresh好多, 請繼續努力!
作者: 大王    時間: 2009-1-14 21:35

嗯,如無意外月尾會有張新既post上尼,
衣家keep住一個月一幅^^
作者: 大王    時間: 2009-1-14 21:37

有人睇冇人回
作者: 大王    時間: 2009-1-14 21:57

多謝
作者: pinki665    時間: 2009-1-14 22:13

雖然我冇藝術天份,但我覺得好好呀
作者: 大王    時間: 2009-1-14 22:27

多謝哂
作者: 大王    時間: 2009-1-17 21:57

睇完唔該回下la....

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0