標題: 破 [ 萬象天引 ] 之法 [打印本頁]

作者: 呻笨G    時間: 2009-2-7 16:46     標題: 破 [ 萬象天引 ] 之法

其實以e+ 既情況
如果只要破萬象天引e 招唔係無可能

又係玩影分身策略

因為佢有 5秒時限丫

如果嗚門先分幾個影分身令 pn 唔知知個係真既
then 即使 pn 用萬象將嗚門拉埋自己到
咁即係話已經要等5秒先可以再出招

如果拉中真嗚門
咁e 5秒內其他既嗚門已經可以進攻

而如果拉中分身既話  
嗚門可以即時解開個分身唔洗比個真身受到被打爆個刻既傷
等pn 白廢心機
and e 5秒內其他既嗚門同樣已經可以進攻

**當然以上假設要係無曬其他 pn 既情況下**

另外
我覺得有一個可能就係 pn 出緊萬象個陣係唔可以出其他術 或既 用到體術
作者: 大吠男    時間: 2009-2-7 17:29

有招咪仲簡單~~

用影分身~廿幾人咁係周圍打q佢~

再用鳴人係中忍試到打寧次咁~

係地下到一個昇龍拳到上去~~~咁就ko潘恩
作者: 得特星    時間: 2009-2-7 18:14

放把刀係心口佢用萬象天引咪吉死佢
作者: 七星伴月    時間: 2009-2-7 18:15

唔該....
如果玩影分身又有咩必要用天引= =
不如一次過全部彈開曬佢地咪仲好
作者: 源記    時間: 2009-2-7 18:22

將自己整到反萬有引力就搞掂
作者: SYC    時間: 2009-2-7 18:40

一句講晒,樓主既想法就係培恩用萬象天引既時候,真身/影分身去進攻..呢d野係人都諗到....
作者: pumpig    時間: 2009-2-7 18:43

你點知佢唔可以一次過吸幾個過黎
作者: 要求翻兜    時間: 2009-2-7 19:23

三隻青蛙一次過就比佢彈開哂
證明佢既能力係可以向360度攻擊
咁就算一千個鳴人圍佢都冇用啦
作者: 無揀錯    時間: 2009-2-7 19:45

你知5知咩係"萬有引力"嫁....  咪見有"引力"2字就話關事嫁
作者: CaRi    時間: 2009-2-7 21:21

佢出左影分身你估潘恩仲會唔會蠢到淨吸一個嗚人過去?
作者: 得意人    時間: 2009-2-7 21:35

萬象天引一早比卡卡西用雷分身破左啦
作者: glomy435    時間: 2009-2-7 22:34

吸過去果陣= =用變化術...變成把大手里劍...咁咪插得死佢囉

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0