標題: ANEW 問題 [打印本頁]

作者: channai    時間: 2009-2-23 01:58     標題: ANEW 問題

大家睇下ANEW禁住果部控制器...畫面都變晒雪花
應該損壞到控制唔到....點解佢又突然可以控制到部機還拖咁型=.=

同埋點解果班Innovator 好似唔多care anew 咁既-.-話晒佢都係innovator 又幫佢地玩"無間道"喎
大家睇番紅髮果2件..一件死左另一件趕住報仇...不過都趕住比00秒鬼左
第20集最後3部出擊果到...話要佢出番分力...講到佢好似d降兵投靠佢地咁...
個紫髮佬仲衰..同類瓜左一d 感覺都無...anew好慘為左班唔care佢既同類背叛cb同lockoff 仲要死埋...
懷念完美小姐.....

作者: Ocha    時間: 2009-2-23 02:55

樓主節哀順變la
我地仲有3妹丫嘛
作者: 黑蚊蚊    時間: 2009-2-23 03:04

樓主認為リボンズ會在意嗎~o~ 我覺得係佢心目中 其他イノベイター只係佢隻棋子而已~

ps:安息吧 anew
作者: ivywan    時間: 2009-2-23 03:27

因為Anew感情用事,搞到偷唔到00
Revive先會唔care佢
作者: Elina    時間: 2009-2-23 04:19

重話點解要造成女人咁添..
作者: 只賣花巧    時間: 2009-2-23 04:21

最後anew都已經無左意識啦
雖則心靈相通 但身體已經唔係到佢話事
所以唔說得上背叛
innovator個個都係一男一女 一開始就擺個男咪無事lor~
呢個角色點都要死  大家睇開d 呢集太令人傷感 由其播trust you果刻
作者: ivywan    時間: 2009-2-23 05:29

仲有,上季係lockon累到偽娘叛變, 今季又係lockoff令anew叛變
作者: alau    時間: 2009-2-23 08:03

琴晚心情有點差...

諗住睇集Gundam 00 喇....

點知...心情仲差左...

我明明睇好艾紐同洛克昂的  

點解剎那咁神吾打準d...打哂佢d手腳再算la....

好似基拉咁..永遠不打駕駛倉(除了stella果次)

唉...
作者: 蔡頭    時間: 2009-2-23 12:25

話唔定可以再整一個ANEW出黎
全部材料都有齊
作者: 包人    時間: 2009-2-23 12:57

咁樣愛得轟烈d先會令我地印象深克d...
唔係一定話開花結果先好睇,感情呢方面00做得好過gsd
不過點解黑田獲獲都向lockon開刀
第1季就大佬死,第2季就細佬條女死...
佢又慘左d既 囧' 屋企人死哂,大佬死埋,就連床都就黎上既女友都去左

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0