標題: 齊來怒"小"王風雷的罪狀!! 鬼才興! 你睇吓自己有幾廢啦! [打印本頁]

作者: SyDu    時間: 2008-11-18 00:42     標題: 齊來怒"小"王風雷的罪狀!! 鬼才興! 你睇吓自己有幾廢啦!

多謝各方好友支持! 小弟已經將大家嘅疑問整理好! 大家睇睇, 名編劇--鬼才興有幾廢!  
大家仲有咩嘢不滿! 不妨提出來, 一起"小爆"佢啦!

作者: V30    時間: 2008-11-18 01:15

佢比肥良好啦! 抄人地都自己畫過哂! 已經算上等人啦!
作者: 報歷奇    時間: 2008-11-18 01:35

關於最後個句"你究竟白痴定忽上腦"
竟然問埋依d野,
唔該你問人之前你問下自己係唔係先la,佢地少林隊出賽,唔夠人打,關你鬼事咩,你又唔係人地個隊,
而且唔該你唔好再著件皮褸扮南哥la,還我們龍虎門的風雷,快快返正傳
作者: 報歷奇    時間: 2008-11-18 03:00

順帶一問,依本野係唔係中年人買多?
作者: chemchem    時間: 2008-11-18 05:33

無啦啦為哩d咁o既事用腦哂時間,無謂無聊!!
作者: Simo1265    時間: 2008-11-18 08:19

明明比人鬧爛書, 仲要扮到本書好受歡迎!絕對同意,仲有好似無讀過書咁,秒殺雷火拳都夠膽改得出!

醉拳就係因為有呢位編劇參與,所以我先吾買,廢事睇到半路又要cut書,對呢位編劇好無信心
作者: 一一    時間: 2008-11-18 10:04

點止呢幾樣, 仲有!!

1.        離奇倍率之謎?
2.        蚩尢被文殊震退, 離奇地從直昇機鏍旋杖底,穿過直昇機鏍旋杖,站在機頂之謎?
3.        Usb不被聖上內功震碎之謎?
4.        各方勢力圍剿王風雷之謎? 睇到20幾期,我都唔明,各方勢力因咩事一定要捉王風雷之謎?
5.        空我不死之謎? 佢係咪達摩之謎?
6.        老祖宗急速老化之謎?
7.        金羅漢為生仔而突破11關之謎? (唔怪得石黑龍練極都9關半)
8.        暗黑冰火層數之謎? 三重天已經等同蚩尢嘅功力,7層天會點之謎?
9.        羅剎教因咩事無人去蔘幫大戰之謎?
10.        劍妖明明係地底吸人功力, 點解無人受影響之謎?
11.        蔘幫班人明明知劍妖係地底吸人功力, 影響咗蔘皇嘅奸計, 點解無人理佢之謎?
12.        白仇,金童因咩事要去蔘幫大戰之謎?
13.        韓國點解會有鳥巢運動場之謎?
14.        菜琳離奇帶黑超之謎?
15.        龍虎門big4排名之謎?
16.        王苦海同海虎有咩關係之謎?
17.        聖上唔對付金聖老之謎?
18.        聖上咁趕時間都唔坐飛機之謎?
19.        點解個個突破本身功力, 都要幻想同一位假想敵決戰之謎?
20.        自己本書出特別版, 點解要害埋其他書, 跟風出特別出版之謎?
作者: V30    時間: 2009-3-6 13:06

佢比肥良好啦! 抄人地都自己畫過哂! 已經算上等人啦!                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 報歷奇    時間: 2009-3-6 15:37

關於最後個句"你究竟白痴定忽上腦"
竟然問埋依d野,
唔該你問人之前你問下自己係唔係先la,佢地少林隊出賽,唔夠人打,關你鬼事咩,你又唔係人地個隊,
而且唔該你唔好再著件皮褸扮南哥la,還我們龍虎門的風雷,快快返正傳
作者: 報歷奇    時間: 2009-3-6 15:39

順帶一問,依本野係唔係中年人買多?
作者: chemchem    時間: 2009-3-6 15:42

無啦啦為哩d咁o既事用腦哂時間,無謂無聊!!
作者: Simo1265    時間: 2009-3-6 15:57

明明比人鬧爛書, 仲要扮到本書好受歡迎!絕對同意,仲有好似無讀過書咁,秒殺雷火拳都夠膽改得出!

醉拳就係因為有呢位編劇參與,所以我先吾買,廢事睇到半路又要cut書,對呢位編劇好無信心
作者: 有性格    時間: 2009-3-6 16:10

菜琳離奇帶黑超之謎?

依個我明.............係風雷.......
用時間停頓.........戴上去                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 一一    時間: 2009-3-6 18:01

就算佢用識時間停頓, 佢副超一早都爛咗啦! 就算佢羅其他人嘅超, 佢停得0.1秒, 又走咗去救棻琳,邊有咁多時間呀?
作者: Kelly08    時間: 2009-3-6 20:25

鬼才興都係算吧啦~慾狼快d摺左風雷傳~
醉拳有鬼才興我都唔想買

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0