標題: 仲有冇人睇開風雲? [打印本頁]

作者: 6404    時間: 2009-1-23 10:23     標題: 仲有冇人睇開風雲?

早幾期講步驚雲個老豆.....
今期居然講N年前既雄霸有個師兄仲要住係皇宮.............馬生係唔係痴左線
作者: 乏味小棠    時間: 2009-1-23 12:13

我而家返兜緊頭兩部算了~
作者: Semiman    時間: 2009-2-5 20:13

I guess he is running out of idea now?  Beside his artistic style, his story line is one of the best.  Right now, he seems like losing it.
作者: 白水    時間: 2009-2-5 20:36

仲要話佢老豆未死
話唔定佢老豆就係東瀛門主
作者: 六星酒店    時間: 2009-2-5 21:08

步驚雲個老豆未死都百幾歲了吧
作者: 雪兒    時間: 2009-2-5 21:49

唔使心急...都仲未講雄霸個老豆, 雄霸個私生子, 雄霸個阿叔, 雄霸個無人知o既徒弟...仲未數完...
作者: 一丁友    時間: 2009-2-6 12:45

雄霸個老豆係小說講左
作者: V30    時間: 2009-2-6 19:32

漫友dluog分享的《天下》第542回『逆天而行』(情報-風蓮轉貼):
道玄惊呼声中,只见一纸泛黄卷轴,  
从壁洞中跌下。  
在前世今生不可思议的业力牵引之下,  
无我终於在弥忍寺寻得其身世之谜,  
到底卷中写著什麼?  
风云合壁”摩诃无量”,疾如龙卷,
所向披靡,逼开五祖,直破二重天狱大门而入。
在漆黑的二重天狱把守最后一关的,竟然是当今皇上!
为救天皇之子,风云视死如归,甚至为此合力击杀皇帝,
犯上逆天而行,无可弥补的天大之罪,也在所不惜?
第五四二期 逆天而行  
2月13日出版
作者: bookbook    時間: 2009-2-7 18:28

皇帝扮豬吃老虎,看來也是個高手...
作者: qqkk    時間: 2009-2-9 13:10

挑....咩雄武,逆劍宗...咁好打....當年皇帝比天皇呀...絕無神呀..殺到埋身..都唔叫佢地出山???...宜家為阻雲佬...就一次call晒?????
作者: 蕉殺你    時間: 2009-2-10 11:04

天下太爛, 得個拖字!!
我都冇睇好耐第3部開頭睇左d, 之都就cut 左!
有時上網睇返, 妖! d 劇情好似一樣咁!
十年如一日!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0