標題: 入嚟睇吓嗰3個廢柴議員點欺騙我哋納稅人d錢 [打印本頁]

作者: 小丸子    時間: 2009-2-26 00:25     標題: 入嚟睇吓嗰3個廢柴議員點欺騙我哋納稅人d錢

果d不知所胃嘅假英雄,做咁多表演行為都係為咗自己銀包。(嗱!嗰條蕉早就攞咗尊利權啦。收我哋納稅人d錢嚟俾嗰3個廢人人工總共都千幾萬啦!仲慘過輸雷曼呀。)如果有人夠膽唔收人工做議員,香港最少有百份之七十嘅人一定選佢(其它係未夠歲做選民)。
作者: joechan    時間: 2009-2-26 12:30

系啊...他們吵完就可出去 煲煙.然後那十幾萬.比我我都去做啦
作者: joechan    時間: 2009-2-26 13:33

系啊...他們吵完就可出去 煲煙.然後那十幾萬.比我我都去做啦
作者: 早放工    時間: 2009-2-26 13:35

唔係好明想表達d乜野?係話呢3個議員廢柴 吖?一話呢3個議員賣假蕉呃人錢?又一話你想講佢地做議員係哂曬納稅人o既錢?如果係第3樣o既話,但係好茅盾o既係佢地都係納稅人選佢地出o黎~!咪即係話d納稅人搬舊石頭泵自己o既腳?                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: baeJun    時間: 2009-2-26 14:05

有同感,他們成日在會議中做咁多表演有什麼用,想表達什麼.
作者: skysea    時間: 2009-2-26 21:15

佢地既表達方式大錯特錯
掟蕉就可以令生果金多幾千1萬喇咩
仲浪費金錢 買條蕉黎又唔食掟黎掟去
莫非佢屋企種蕉???!                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 多咀人    時間: 2009-2-27 18:14

其實他們常常都話,官時常不答實話,所以........                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: kwanKennis    時間: 2009-3-2 02:12

isn't this what the people voted for?
作者: baeJun    時間: 2009-3-6 13:21

有同感,他們成日在會議中做咁多表演有什麼用,想表達什麼.
作者: 多咀人    時間: 2009-3-6 14:50

其實他們常常都話,官時常不答實話,所以........
作者: Bigeye*eye    時間: 2009-3-7 04:53

其實~~~一千蚊速速磅、萬六億速速磅,這些說話,係人都識講,洗鬼幾萬元一個月找他們做咩
三十元一鐘請兼職都大把人做啦
作者: joechan    時間: 2009-3-17 06:41

作者: 早放工    時間: 2009-3-17 06:56

唔係好明想表達d乜野?係話呢3個議員廢柴 吖?一話呢3個議員賣假蕉呃人錢?又一話你想講佢地做議員係哂曬納稅人o既錢?如果係第3樣o既話,但係好茅盾o既係佢地都係納稅人選佢地出o黎~!咪即係話d納稅人搬舊石頭泵自己o既腳?
作者: kwanKennis    時間: 2009-3-17 07:06

isn't this what the people voted for?
作者: 比人呃    時間: 2009-3-17 07:10

三個加埋都唔夠一個副局長人工高啦,唔使做,打幾個電話逗十幾廿萬個月                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0