標題: 救命阿救命阿 [打印本頁]

作者: 竟然愛上    時間: 2009-2-5 05:07     標題: 救命阿救命阿

岩岩先玩到瑪奇有小小小小成就感
跟住洗完機  一開瑪奇就自動重機  
點算好  好想玩瑪奇阿/_\
救命阿
作者: 凡人    時間: 2009-2-5 13:52

呢件事.....你可以試下睇下你個風扇有無壞
因為我以前都試過
一開game CPU就會熱....
風扇壞左佢就會過熱重開
CPU風扇呀

如果唔得既話....你再重新插過d野啦
每次洗機都有咁既事架啦(你指清理電腦嗎....我沒會錯意嗎......囧)
作者: 竟然愛上    時間: 2009-2-6 22:33

好辛苦  無瑪奇玩..
好悶
作者: 竟然愛上    時間: 2009-2-22 22:10

但係我之前都玩到..
作者: 師傅例牌    時間: 2009-2-22 23:09

不如你去電腦硬件區問下啦
瑪奇板既人流量唔多
有排都未搞得好
作者: 竟然愛上    時間: 2009-2-23 00:13

好辛苦  無瑪奇玩..
好悶
作者: 竟然愛上    時間: 2009-2-24 11:06

又洗多次-.-
洗到窮啦=  =
有無d唔洗錢既解決方法
唔想放棄瑪奇..
求高人指點
作者: 師傅例牌    時間: 2009-2-24 20:37

應該係硬件問題
所以一定要用到錢咖喇
作者: 竟然愛上    時間: 2009-3-6 10:05

但係我之前都玩到..
作者: wcy    時間: 2009-3-9 07:53

洗機都要錢???你指俾人清潔???
會唔會cpu 風扇裝唔好??重裝瑪奇都唔得???會唔會中毒???
作者: 凡人    時間: 2009-3-17 22:33

呢件事.....你可以試下睇下你個風扇有無壞
因為我以前都試過
一開game CPU就會熱....
風扇壞左佢就會過熱重開
CPU風扇呀

如果唔得既話....你再重新插過d野啦
每次洗機都有咁既事架啦(你指清理電腦嗎....我沒會錯意嗎......囧)
作者: 竟然愛上    時間: 2009-3-17 22:52

好辛苦  無瑪奇玩..
好悶
作者: 竟然愛上    時間: 2009-3-17 22:59

但係我之前都玩到..
作者: 師傅例牌    時間: 2009-3-17 23:02

不如你去電腦硬件區問下啦
瑪奇板既人流量唔多
有排都未搞得好
作者: 竟然愛上    時間: 2009-3-17 23:04

又洗多次-.-
洗到窮啦=  =
有無d唔洗錢既解決方法
唔想放棄瑪奇..
求高人指點                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
作者: 師傅例牌    時間: 2009-3-17 23:09

應該係硬件問題
所以一定要用到錢咖喇                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
作者: wcy    時間: 2009-3-17 23:16

洗機都要錢???你指俾人清潔???
會唔會cpu 風扇裝唔好??重裝瑪奇都唔得???會唔會中毒???
作者: cheap狗    時間: 2009-3-17 23:51

佢話個個洗機
唔係指清潔部電腦
佢係指重安windows                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0