標題: 有冇人可以帶我學拳擊 [打印本頁]

作者: ww02    時間: 2009-2-23 00:16     標題: 有冇人可以帶我學拳擊

有冇前輩可以帶我去學,我好想學但係又唔知搵邊間好
作者: 一流唱功    時間: 2009-2-23 00:38

你住邊先?
作者: HappyHour    時間: 2009-2-25 12:18

唔好係呢道問同搵呀, 因為呢道大部份人都係sorry 架!!!!

徐非你想學個D一個可以打一千個既武術啦, 咁體下有無師兄邦到你   :096:
作者: B媽    時間: 2009-2-25 16:08

請問散打ok嗎
作者: 一流唱功    時間: 2009-2-25 17:18

你住邊先?
作者: HappyHour    時間: 2009-2-25 17:34

唔好係呢道問同搵呀, 因為呢道大部份人都係sorry 架!!!!

徐非你想學個D一個可以打一千個既武術啦, 咁體下有無師兄邦到你   :096:                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: B媽    時間: 2009-2-25 17:38

請問散打ok嗎
作者: ww02    時間: 2009-2-25 19:38

我住油塘
作者: 小神    時間: 2009-2-26 10:27

觀塘的自強拳擊有興趣嗎??你可自己上網SEARCHSEARCH~
作者: ww02    時間: 2009-2-26 22:25

可唔可以比個網我

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0