標題: 譴責刁民牛在節目中暗示利用毒品進行性交易 [打印本頁]

作者: 小子25    時間: 2009-1-10 05:35     標題: 譴責刁民牛在節目中暗示利用毒品進行性交易

在本周二的賤男俱樂部節目中, 牛哥多次明示或暗示俾錢性工作者買違禁藥物,換取性交易,有教唆同鼓吹之嫌, 令人感覺不安

希望牛哥注意,節目中提及吃喝玩樂,色情之類就無傷大雅,大家北上都系尋開心, 但有些事關乎嚴重刑事罪行,無謂令網友身陷囹囤,都系小心言詞為上

作者: smart    時間: 2009-1-10 09:42

賤男一名.做唔到大事.
作者: uutravel    時間: 2009-1-11 10:46

梁思行怒劈下流咸虫,斬!!!斬!!!斬!!!   
作者: 莊莊小姐    時間: 2009-1-12 04:17

佢都有叫人唔好咁做, 不過講得出, 預左有人跟住做
好似教人整白粉, 好唔好教人呢?  

好難話應唔應該講  
但係你睇唔過眼都唔關佢事, 你可以去報公安拉人 (唔怕死既話)

老實講, 你用錢幫佢買, 同俾錢佢去買有乜分別, 唔明!!
作者: littergirl    時間: 2009-1-12 12:29

我從不用毒品向女性換取性交易...........
作者: smart    時間: 2009-1-12 13:31

賤男一名.做唔到大事.
作者: uutravel    時間: 2009-1-12 13:46

梁思行怒劈下流咸虫,斬!!!斬!!!斬!!!   
作者: 莊莊小姐    時間: 2009-3-6 09:40

佢都有叫人唔好咁做, 不過講得出, 預左有人跟住做
好似教人整白粉, 好唔好教人呢?  

好難話應唔應該講  
但係你睇唔過眼都唔關佢事, 你可以去報公安拉人 (唔怕死既話)

老實講, 你用錢幫佢買, 同俾錢佢去買有乜分別, 唔明!!
作者: 成班朋友    時間: 2009-3-6 19:44

我亦不是社民連會員

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0