標題: 點解d女同事咁鍾意著低胸但係又要披d野上身心口打個結黎遮住條溝既? [打印本頁]

作者: 轉轉位    時間: 2009-2-27 16:14     標題: 點解d女同事咁鍾意著低胸但係又要披d野上身心口打個結黎遮住條溝既?

係咪因為公司冷氣凍, 果度入哂風會冷親個咪咪?
見佢地朝早返黎係冇披住, 同埋臨收工就會除左件披架, 唉...益街外人都唔益我地班狗公呀  

一於跟埋佢地上地鐵 目及 過夠先
作者: 轉轉位    時間: 2009-2-27 17:22

唔好啦... kitty
俾我地d男人討論下都好呱
作者: mo主人    時間: 2009-2-27 18:53

但你呢個post 寫ge野有d令人反感....
似乎比較適合o係成人區講囉....
作者: 貓仔    時間: 2009-2-27 20:41

係唔係你唔夠令仔阿???
你自己有冇胸肌先
定係得個大肚??
作者: lame    時間: 2009-2-27 21:46

唔好係到變態啦!
咁鍾意睇咪自己睇av睇到夠囉!
最憎呢d人,死咸蟲!!
社會敗類!!
作者: 污糟仔    時間: 2009-2-28 11:09

你問下自己點解d女仔要益你先啦
作者: 加紙貴    時間: 2009-2-28 12:49

你呢個post都幾on嘟啵
作者: 羊爸爸    時間: 2009-2-28 12:53

不如 你直接行去同佢地講
做咩要遮住  我想看啊!!
好心你返工 個腦  唔好成日只係識諗呢d
作者: 覓覓    時間: 2009-3-1 12:21

呢個post 係有少少令人反感

但d女仔唔係咁著,邊有人講? 邊有人睇? d 女仔又要咁著,又要唔like 人講,自己檢討下先啦...

好似d女仔著條裙短到同著泳衣無分別,成條腳都露哂出來,人地望佢地又唔like(我無望,不過d女仔總會同我講佢俾人睇,好慘喎),你地唔想俾人睇就唔好咁著啦...又要知道人地會咁睇,又要咁著,搏乜?

你點解要揀衫買衫著衫?揀得來就是要靚要給人看...人地看你又唔鐘意...

我不如搵日著住 "現袋褲"  通街走,人地望我就唔鐘意啦...又唔諗下自己可能影響市容...

如果係咁,不如將途人的眼都挖掉吧...
作者: Lvlv    時間: 2009-3-1 18:06

對一個女人的最大侮辱,就係:「連色魔都唔攪你。」

女人為了維護自尊,唯有係唔係真係俾人搞的情況下,努力令到男人想搞自己。

轉錄自米蘭昆德拉的「生命中不能承受的輕」:
最沉重的負擔壓迫著我們,讓我們屈服於它,把我們壓到地上。但在壓代的愛情詩中,女人總渴望承受一個男性身体的重量。(上海譯文出版社2003)

女人總渴望承受一個男性身体的重量。若果沒有這個重量,這種「輕」對女人來說是不能承受的。
作者: 袋鼠國    時間: 2009-3-1 18:39

係呀~~我地係益d街外人都唔益你地d 狗公呀!!
吹咩!!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: Oo同學    時間: 2009-3-1 20:43

如果你夠吸引力GE 話人地唔著衫俾你睇又點話.
睇你話上去地鐵目及就知道你應該是公司中不起眼的角色.

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0