標題: Jason Mraz 演唱會賽後分享區 [打印本頁]

作者: 小熊貓    時間: 2009-3-3 00:51     標題: Jason Mraz 演唱會賽後分享區

全程投入
支持貼相

http://www.youtube.com/watch?v=H9bIYvRs7E4

作者: 麗麗    時間: 2009-3-3 01:39

Fiona出場果時我隔離d人狂噓,
笑死
作者: 心美公主    時間: 2009-3-3 01:48

唔知點解FIONA出場時好多人噓,,
但係方大同出時就好受歡迎!
都係香港歌手,,支持都好丫!
作者: 料子    時間: 2009-3-3 01:55

唔係唔想支持fiona
而係佢gei觀眾緣真係一般
歌又唔係唱得特別好
坦白講,我都有份噓佢,因為...點都冇諗過搵佢唱囉...
作者: 小熊貓    時間: 2009-3-3 01:59

方大同 攪到live high好怪
作者: 雪兒    時間: 2009-3-3 02:05

其實我唔係好聽到fiona同方大同唱咩= =
唔知係支咪問題定係佢地唱ge問題喇
作者: Teeny    時間: 2009-3-3 02:16

兩個我都有噓
不過like方大同的人多好多
方一出黎, 好多d人都尖叫, 完全遮晒d噓聲

呢兩個人既表現
我個人覺得完全不能接受
兩個都無聲的. 佢地既出現完全ruin晒個兩首歌呀  
好彩I'm yours 兩個都無再出現, 真係好彩
我都想支持下香港歌手, 不過我覺得Jason既concert唔須要有guest囉
係睇Jason同佢隊band既表演

唔理呢兩個人, 真係一個good show, 不過就真係短左d喇
我想聽的Please don't tell her 無呀......

p.s. 我見到黃耀明, kenny kwan 同 at17的肥妹仔坐係前面
我後面坐左個唱得比jason還要大聲的小dee dee, 真係想叫佢收聲
因為我係要聽jason, 而唔係小dee dee
作者: sam兄    時間: 2009-3-3 02:21

=v=
作者: King1954    時間: 2009-3-3 02:30

唔係話想踩Fiona,
但佢把聲真係唔出
反而我覺得方大同都唱得ok
作者: 麗麗    時間: 2009-3-3 03:40

Fiona出場果時我隔離d人狂噓,
笑死
作者: 小熊貓    時間: 2009-3-3 03:46

你坐第幾行 咁多明星
作者: Ernie_A    時間: 2009-3-3 03:53

我後面果行有粱詠琪TIM啦.... slim 左好多呀佢
作者: 史利熊    時間: 2009-3-3 04:01

因為方大同 fiona 同jason marz都係warner lor
作者: 小熊貓    時間: 2009-3-6 08:40

方大同 攪到live high好怪
作者: 小熊貓    時間: 2009-3-6 09:24

你坐第幾行 咁多明星
作者: Ernie_A    時間: 2009-3-6 09:41

我後面果行有粱詠琪TIM啦.... slim 左好多呀佢

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0