標題: 有無人去過華欣ar?自遊行 [打印本頁]

作者: Te    時間: 2009-2-16 23:30     標題: 有無人去過華欣ar?自遊行

我地想去華欣...華欣好玩ma??

有無人可唔可以send d blog 過來看看ar??

謝謝各位ar
作者: 一丁友    時間: 2009-2-17 00:50

講玩一定唔夠PATTYA多野玩, 講行又唔夠PATTYA多野行,
不過食野就一定OK, 同埋華欣係一個用黎RELAX既地方,
好少撞到香港人, 外國人會比較多..

P.S. 我都再想去多次~
作者: 自動抵讚    時間: 2009-2-17 11:53

我都有打算去華欣, 玩o既應該無o乜, 都係去o下夜市, 酒店relax o下.... 同埋o個度住villa d價錢其實真係幾抵的...
作者: 狐狸    時間: 2009-2-18 00:47

我去完返黎覺得一D都唔好玩..又話D海灘好靚..一D都唔靚..夜市冇咩野買..又細..仲都比曼谷戈邊貴..冇咩街行..超悶..唔會再去呀真係..

之前旅行社仲話賣點係個海灘..真係蚊呀..超dirt y..好多水帽..好靜..冇咩人..間唔中見到幾個鬼佬..
完全冇水上活動...

*以上是個人意見
作者: songHappy    時間: 2009-2-18 18:47

我去過覺得好正wo~
真係要睇你想做咩, 你要預左冇得shopping, 但o個度relax 就真係一流
要choose 間靚d 既hotel, stay下hotel 游水, 出去食下野咁幾正~
上次住evason真係好好hea,我都想再返去hea 下
作者: 腸粉粉腸    時間: 2009-2-23 14:36

剛剛從華欣返黎,海灘好靜好靚,又大,冇咩人,好似私人海灘.
住Hyatt,個spa勁掂!!!
作者: 葉子    時間: 2009-2-23 15:28

The worst is travel time, have to take 5 hours from Bangkok to get there.
作者: 一流唱功    時間: 2009-2-23 16:01

華欣真係好正, 去relax渡假真係一流, 對比phuket, pattaya及bangkok, 個人比較喜歡華欣的寧靜, 地方比較安全, 人亦友善, 坐車都唔駛怕司機兜路, 亦不用講價, taxi係華欣區內收費係畫一

坐車唔駛5hrs, 如果book私家車, 由airport去華欣都係2hrs左右
上次由victory menument, 跟當地人坐minibus, 都係3hrs左右
作者: 精華之作    時間: 2009-2-24 08:54

Book左Let's Sea, 下個月出發! 睇見張相, 真係未出發先興奮.

作者: 我係第一名    時間: 2009-2-24 14:33

嘩! 好靚喎. 我都想去. 個FRIEND話d resort好正. 心思思...
作者: 加料    時間: 2009-2-24 15:09

我都想去華欣relax下呀!
見呢個地方有陽光與海灘..好似好正咁!!
不過大家知唔知如果去玩5日..7月尾到..
住let's sea hotel...大概幾多鐲到呀??

我好想同男朋友去呀..不過又驚貴...

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0