標題: hk 唱韓幣 [打印本頁]

作者: Mr. TONY    時間: 2009-3-6 08:48     標題: hk 唱韓幣

佢地真係有唱錢服務 o架. 唔收手續費.

Woori Bank, Hong Kong Branch

在 hk 唱, 應該係最高價!!!

今天 yahoo 價 195, 百年 180, woori 係 190.3

如想唱定 d 年尾去滑雪, 可以諗諗啦.  
作者: 和事佬123    時間: 2009-3-6 10:15

我剛剛都打電話去問,原來真係有得換韓幣啊~

同樣都係唔收手續費.以當日價錢計算.

謝謝樓主提供

P.S# 不過佢地唔開星期六呢!
作者: 清新欣    時間: 2009-3-6 10:30

請問需唔需要打去預留架??
作者: 尖咀行    時間: 2009-3-6 10:44

想問YAHOO個rate要去邊到換架......
作者: 杜拜姐    時間: 2009-3-6 11:47

Woori Bank, Hong Kong Branch 係邊度呢?可唔可以比個地址or電話我?thanks so much!

在hk的woori bank唱won會比仁川機場那邊唱低嗎?
作者: youme    時間: 2009-3-6 12:08

我都想知! 請問可否比資料我,Tks!
作者: 魔鬼    時間: 2009-3-6 12:16

我都想知需唔需要打去預留呀?

我諗住唱定啲四月去,驚到時匯率會高番!
作者: 頂頂    時間: 2009-3-6 12:46

嘩... 咁高啊?!?!? 我又去唱定先!!!  唔該哂!!!
作者: Mr. TONY    時間: 2009-3-6 13:06

我幾慘呀. 果時見到 190, 在 hk銀行 唱 175. 我決家唔唱.   

點知去到 korea 唱 162......   :smile_27:

如果我果時知道呢間 bank 有得唱, 我實去唱呀.

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0