標題: 最令人討厭既同學 [打印本頁]

作者: JL    時間: 2009-3-6 17:00     標題: 最令人討厭既同學

如題...

我中六下面仲係讀banb three學校(好差 只怪我小學無好好讀書)

最記得係中三讀E班 (最差F班 留級B班)有個成績 操行好差既同學

佢係學校出晒名 無個老師唔識佢 我好爭佢又怕佢

↓下面係佢D惡行↓
1.玩小朋友玩意 掟紙球 射馬紙
2.拎著個籃球係課室 次次好差D打到人
3.小息睇緊書 佢會過黎煩你 搶走你本書
4.成日上堂大嗌 左著聽書
5.無啦啦走埋你到打你一下
6.一激嬲佢 你個位一定面目全非
7.成日對你講:放學小心D呀你
8.又唔尊重老師 同學
9.係WC食煙
10.成日帶埋D唔知咩人黎課室搗亂
11.上堂就中意拎手機出黎放鈴聲
12.會好似色狼咁摸你
13.好中意(抄)人地櫃筒
14.會無啦啦囉水撥人
15.成口粗口 搵日唔講己經係世界奇蹟之一
16.成日囉走人地既書包之後收埋
17.桌上小畫家
18.囉手機偷拍人地(有時會放上網 睇佢心情)
19.掟野落街
20.亂掟垃圾(課室75%垃圾係佢做成)
21.用課室電腦上黃色網站
22.偷野
23.做左D衰野又唔應
24.拎鎚仔爆人儲物櫃(一次)
25.睇完人地本手冊個人資料 會張入邊D野爆晒出去(住址 電話 父母姓名)

其實仲有 不過諗唔出啦...

作者: YKM    時間: 2009-3-11 10:15

條友係男定女?!
(會好似色狼咁摸你)→男?

作者: 小羅安    時間: 2009-3-11 10:32

2.拎著個籃球係課室 次次好差D打到人
4.成日上堂大嗌 左著聽書
7.成日對你講:放學小心D呀你
8.又唔尊重老師 同學
9.係WC食煙
10.成日帶埋D唔知咩人黎課室搗亂
12.會好似色狼咁摸你
14.會無啦啦囉水撥人
15.成口粗口 搵日唔講己經係世界奇蹟之一
16.成日囉走人地既書包之後收埋
17.桌上小畫家
19.掟野落街
20.亂掟垃圾(課室75%垃圾係佢做成)
22.偷野
23.做左D衰野又唔應
25.睇完人地本手冊個人資料 會張入邊D野爆晒出去(住址 電話 父母姓名)

(我個班全部都中曬!!!)

作者: 204867    時間: 2009-3-11 14:47

好采我重係小五,無D咁嘅人

作者: JL    時間: 2009-3-12 08:56

遲D就會有 仲要係成日見到...

作者: Mayble    時間: 2009-3-12 15:04

我從來都某D咁ge人- -
乜個人咁cheap架...
講真...拒做果d野好似有D無聊tim-口-

e.g.
14.會無啦啦囉水撥人.....
都幾無聊下- -

作者: JL    時間: 2009-3-12 17:19

唉...聽日就要見到呢個人 真係想假期放耐少少

作者: 點晒頭    時間: 2009-3-12 22:23

我都有试過

作者: 腦袋發熱    時間: 2009-3-17 15:41

14.會無啦啦囉水撥人
22.偷野
23.做左D衰野又唔應
見到ed人咪理佢,9成9有精神病

作者: 豆丁    時間: 2009-3-17 16:54

作者: 啤酒桶    時間: 2009-3-17 17:05

剛剛睇錯了=__+

有一個話好地地走過來 錫你

作者: carcar    時間: 2009-3-17 17:07

算啦
.無啦啦走埋你到打你一下
我地班果個「大小姐」
佢冇啦啦扯我條「太」
跟住俾我串到死死下
ps.佢唔識串人

作者: minor    時間: 2009-3-17 17:13

嘩! 中晒! 我班都有個女仔係咁(可能係神經病)

作者: Dbaby    時間: 2009-3-26 21:03

拎鎚仔爆人儲物櫃

條友有病咖?`
幸好本人就讀Band 0nE;]

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0