標題: 昂坪360 [打印本頁]

作者: 受惠者    時間: 2009-3-6 19:20     標題: 昂坪360

$178即可購買「天地任玩證」(總值約HK$400),玩盡機場二號客運大樓4大娛樂區域及乘坐昂坪纜車暢遊昂坪360
一個下午玩得哂ma?
大約3pm到東涌....
想係東涌watch 9:30場....
好似好趕gum.....
作者: 陳記    時間: 2009-3-6 23:43

睇下你會諗住o係昂坪市集逗留幾耐?
如果只係走馬看花,計埋來回纜車時間大約用兩個小時。
(呢個係唔駛等就有纜車搭o既情況下o既大約時間)

之後如果就o岩時候去睇o個套4d電影
(而家o個套係咪仲係魔塔?係o既話片長好似30分鐘左右)
行下個展覽館,上去睇飛機(呢part唔知你會用幾多時間)
再玩埋d遊戲,大約都係兩個至三小時就應該玩得晒

以上係我上次同女朋友去玩用o左o既大約時間,
因為我o地一早去搭纜車所以唔駛等。
去到機場o個part因為我o地係慢慢行,
同埋襯未夠鐘睇戲行晒所有o野,
戲完先上去睇飛機,
前後都係用o左7個鐘......
作者: 文文    時間: 2009-3-7 09:09

去360 會ng 會悶左小小呀?
作者: 陳記    時間: 2009-3-17 18:07

睇下你會諗住o係昂坪市集逗留幾耐?
如果只係走馬看花,計埋來回纜車時間大約用兩個小時。
(呢個係唔駛等就有纜車搭o既情況下o既大約時間)

之後如果就o岩時候去睇o個套4d電影
(而家o個套係咪仲係魔塔?係o既話片長好似30分鐘左右)
行下個展覽館,上去睇飛機(呢part唔知你會用幾多時間)
再玩埋d遊戲,大約都係兩個至三小時就應該玩得晒

以上係我上次同女朋友去玩用o左o既大約時間,
因為我o地一早去搭纜車所以唔駛等。
去到機場o個part因為我o地係慢慢行,
同埋襯未夠鐘睇戲行晒所有o野,
戲完先上去睇飛機,
前後都係用o左7個鐘......
作者: 文文    時間: 2009-3-17 18:22

去360 會ng 會悶左小小呀?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: Park_ID    時間: 2009-3-17 18:30

昂坪360 .. 旭旭下會停
作者: mmbil44    時間: 2009-3-17 22:57

我覺得昂坪360 好悶 ...
作者: Brain    時間: 2009-3-18 06:52

我覺得俩個人去邊都咁開心架喎! 2個人一部纜車應該會好SWEET!!
作者: 不再掛念    時間: 2009-3-19 00:03

thanks for sharing
作者: bb熊    時間: 2009-3-19 05:08

好驚唔敢坐丫!!!=[
作者: 下次有緣    時間: 2009-3-19 09:50

staff好似點都焗4條友一卡                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0