標題: >>>嘩嘩嘩!!一年一度經濟盃打到黎啦!!快D黎報名啦!!<<< [打印本頁]

作者: 是旦啦    時間: 2009-3-6 20:09     標題: >>>嘩嘩嘩!!一年一度經濟盃打到黎啦!!快D黎報名啦!!<<<

<<經濟盃>>

E&F又有活動啦~經濟盃係今年唯一o既大型公開比所有系同學參加o既足球比賽!

而我地今年有幸邀請到足球隊為我地o既所有比賽擔任球證,令比賽更加公平!!

比賽名額只有16隊,上星期已經開始報名~鍾意踢波o既你又點可以錯過呀!!快d黎H203 soc房份form報名啦~6/3就deadline架啦!!!!!!!

經濟盃賽制(簡約版)

作者: 得特星    時間: 2009-3-9 08:38

歐聯BG? 張海報會唔會侵犯版權GA?
作者: 趣格格    時間: 2009-3-9 12:31

若兩隊或以上得相同分數,於根據以下方向法排名。( 1.對賽成績2.分數3.得失球4.得球 )

2.係得分?? 都同分點,甘o者係用硬得失球啦~ 哈哈 定係我理解錯呀?
作者: 得特星    時間: 2009-3-29 02:12

歐聯BG? 張海報會唔會侵犯版權GA?
作者: 趣格格    時間: 2009-3-29 02:26

若兩隊或以上得相同分數,於根據以下方向法排名。( 1.對賽成績2.分數3.得失球4.得球 )

2.係得分?? 都同分點,甘o者係用硬得失球啦~ 哈哈 定係我理解錯呀?
作者: 香香    時間: 2009-3-29 02:28

又有好波睇了                                                                                                                                                                                                                       

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0