標題: 換呔選擇B.S : RE-001 或RE-01R [打印本頁]

作者: tellme    時間: 2009-3-16 16:47     標題: 換呔選擇B.S : RE-001 或RE-01R

各位 Ching, 小弟打算換呔, 我想濕路操控好一點,但不知應選 Bridgestone RE-001 定還是 Bridgestone RE-01R 好? 小弟揸 Estima 3.0, 請指教, thanks!
作者: 斷估人    時間: 2009-3-16 17:45

re01R 好似係半熱熔  比較快完喎
作者: 陳記    時間: 2009-3-16 17:47

RE001 我覺得濕地比起 S03 還差一點...
作者: 面口拿埋    時間: 2009-3-16 17:51

I would choose RE-01R even it is more expensive
作者: 金太陽    時間: 2009-3-16 17:58

RE-01R for sure.....
作者: Park_ID    時間: 2009-3-16 18:35

001,01R濕地唔夠001,offical website講既
作者: 斷估人    時間: 2009-3-16 18:36

01R好係好但Estima冇需要啫 又貴又嘈
作者: 值得翻炒    時間: 2009-3-16 19:08

RE01R 濕地好sin, 行起上黎又好嘈, 除非架車車身隔音做得好啦.
乾地真係好咬, 我果條行o左30000km 都仲好厚.
我用緊17寸 45厚o太, 年半前換$14xx/條, 好x貴.....
作者: tellme    時間: 2009-3-16 19:26

謝謝各位Ching 意見, 但係 18"嘅 re050A 每條都貴過re01R 或re001 幾佰蚊, 4條就要比多千幾蚊

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0