標題: 我讀 part time BBA 想睇下有冇d 同年嘅同學 [打印本頁]

作者: 窮書生    時間: 2009-3-16 22:59     標題: 我讀 part time BBA 想睇下有冇d 同年嘅同學

我讀 part time BBA 想睇下有冇d 同年嘅同學

我上堂都係同d 哥哥姐姐上, 我成日一個人去, 又冇人問野,讀到好悶啦

我二十五歲, 請問有冇d 二十x 歲嘅同學可以做個朋友呢
作者: 老頂    時間: 2009-3-17 00:04

樓主讀中文BBA定英文BBA?
來年四月會讀甚麼科?
我讀通識教育學士,有讀過幾科B字頭學科。
包括:B171C、B240C、B211C、B250C、B191C。
遇過幾個同學係廿幾歲,亦有更大年紀既同學。
我今年廿八歲,來年四月會讀B168C。

作者: 窮書生    時間: 2009-3-17 22:40

b280c

b363c

中文個喎
作者: 窮書生    時間: 2009-3-19 22:42

冇~~~?
作者: 千葉    時間: 2009-3-20 02:13

各位好!!小弟報左四月:
B343C 和 B363C
希望能認識各位啦^^
作者: 百厭星    時間: 2009-3-23 17:20

我都諗住 study bba
不過我大過你..你一定唔鐘意一齊 study 啦..3x
作者: 百厭星    時間: 2009-3-23 18:20

我想問  邊幾科 係 政府可 refund 架
作者: 食音食字    時間: 2009-4-1 20:09

24 BBA
B171 B250
Thinking... TGS which group...
作者: 千葉    時間: 2009-4-2 00:23

hi~les@@:
小弟報左四月:
B343C 和 B363C
希望能認識各位啦^^
作者: 蘭香    時間: 2009-4-2 20:22

我同你差唔多大, 可能遲左d, 但我明天去報名讀bba~

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0