標題: 14歲欺凌9歲 逼女童傳送裸照 online鹹濕仔落網 [打印本頁]

作者: 小馬哥    時間: 2009-3-17 00:53     標題: 14歲欺凌9歲 逼女童傳送裸照 online鹹濕仔落網

http://appledaily.atnext.com/template/apple/art_main.cfm?iss_id=20090315&sec_id=4104&subsec_id=11866&art_id=12494396

14歲已經係咁...  
作者: FBFB    時間: 2009-3-17 02:00

個9歲已經夠蠢
14歲條傻仔就更蠢 抵佢俾人拉                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 夏威夷聖地    時間: 2009-3-17 02:20

條傻仔真係7到沒朋友
抵佢比人拉啦
加下警方民望咁低 仲唔炸炸林搵你條傻仔出黎咩
作者: bearlee    時間: 2009-3-17 02:29

為何這一代的少年,會這麼壞,真是要重視青少年教育﹗
作者: 舊地重遊    時間: 2009-3-17 07:21

咁快就拉到呢個變態咸濕仔,今次警方值得讚!
作者: lamlam    時間: 2009-3-17 10:16

時下青年道德淪亡....
9歲都唔放過
作者: 喵大人    時間: 2009-3-17 11:04

可否判他死刑呢
作者: 沙加沙加    時間: 2009-3-17 11:31

跑好多都係較年輕既玩(好像是咁..物插)9歲唔知咁樣會否犯法至好就"犯"我認為香港應在小學/中學加一些法律講座比人地無咁(無知)
作者: 心美公主    時間: 2009-3-17 11:40

呢個細路,咁細個就做啲咁嘅嘢
作者: 焚化爐    時間: 2009-3-17 20:51

9歲有咩睇
作者: 秘書女    時間: 2009-3-17 23:06

他是傻的嗎!?欺負小妹妹已不對,
仲要睇個未發育的………

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0