標題: 如果你的另一半不想生bb你會點呀? [打印本頁]

作者: 陳記    時間: 2009-3-17 01:50     標題: 如果你的另一半不想生bb你會點呀?

想請問一下有沒有解決方法呢? 我就想要個bb, 但另一半不想生, 我都不知如何是好呢                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 冰海堂    時間: 2009-3-17 15:10

維有慢慢氹下佢
作者: 失意人    時間: 2009-3-18 07:05

同埋慢慢傾la....話比佢知有小朋友將來冇咁悶..
如果你有朋友有小朋友..帶佢去玩下人地d小朋友...
比d信心佢...

慢慢黎...唔好急...慢慢傾下....^^
作者: 無懈可擊    時間: 2009-3-18 13:31

你係男人就好辦啫.係女人就麻煩D囉.
作者: 樂不過此    時間: 2009-3-20 01:33

要同對方慢慢傾l吓...主要大家要有共識..
作者: PanA    時間: 2009-3-20 12:24

如果你另一半係無愛心 無耐性 唔鐘意小朋友ge 你夾硬生黎盞個小朋友受苦 唔鐘意就唔好勉強啦
作者: 要求翻兜    時間: 2009-3-25 23:23

慢慢傾D傾D軟化態度..
作者: 綠島    時間: 2009-3-26 03:31

吾好太刻意,欲速則不達,思想教肓
作者: Chi9    時間: 2009-3-26 06:54

如果他是你老公.你就等你老公很煩那時.你去間你老公為什麼煩.那時你老公就會咩咩你...  
至如你係女人.我就不知!!

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0