標題: 帶左綠帽竟然唔知...唉 [打印本頁]

作者: 工蜂天使    時間: 2009-3-17 06:55     標題: 帶左綠帽竟然唔知...唉

琴晚本身女朋友上黎我屋企...
佢好耐都未上到黎~我就擔心佢
落街撞下..點知見到佢同第2個係度啜..
佢之前仲同我好好架wo...一d馬腳都冇露..
係咁真係咁犯賤??
我自問對佢好好...唉...好灰

作者: PangG    時間: 2009-3-17 10:56

算啦;GIVE UP LA;

作者: 幽香送到    時間: 2009-3-17 15:30

搵個第2個啦!!

作者: 史露夢    時間: 2009-3-18 16:44

呢 d 女 朋 友; 要 黎 做 乜.

作者: 大環球    時間: 2009-3-18 16:50

她不愛你 總有人會愛你珍惜你!
她不值得你愛 就應該去找一個值得你愛的!
唔好唔開心啦^_^

作者: 零信心    時間: 2009-3-18 22:50

引用:
琴晚本身女朋友上黎我屋企...
佢好耐都未上到黎~我就擔心佢
落街撞下..點知見到佢同第2個係度啜..
佢之前仲同我好好架wo...一d馬腳都冇露..
係咁真係咁犯賤??
我自問對佢好好...唉...好灰
咁你當時點做? 而家仲有冇一齊?

作者: 大大子    時間: 2009-3-19 00:45

死賤人 唉 你都是找其他人都你女朋友 可能有人是真心鍾意你

作者: 工蜂天使    時間: 2009-3-19 07:55

引用:
咁你當時點做? 而家仲有冇一齊?
當時我掉頭就走~佢就跟住我上屋企..我咪拎返d野俾佢走..
佢都唔係想點走..仲想同我解釋咁..
但心諗~做到咁~仲有咩好講...
咪當傻仔咁囉~
我幾年感情就俾人一淡錫左去...
真係白費左幾年時間

作者: 零信心    時間: 2009-3-19 10:14

引用:
當時我掉頭就走~佢就跟住我上屋企..我咪拎返d野俾佢走..
佢都唔係想點走..仲想同我解釋咁..
但心諗~做到咁~仲有咩好講...
咪當傻仔咁囉~
我幾年感情就俾人一淡錫左去...
真係白費左幾年時間
佢地係街都忍唔住要鍚咀,似係剛開始不久.
但居然踩到上你地頭就真係好大膽.
如果你好愛佢,點解你唔比機會佢? 不過而家都好,一次過痛完就算.

作者: ok蘋果    時間: 2009-3-19 13:21

break up 拉朋友!!!

作者: 打風消息    時間: 2009-3-19 16:57

呢D女只係玩你,同佢88 LA

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0