標題: 我有機會嗎? 俾d意見 感激! [打印本頁]

作者: 呱呱嘈    時間: 2009-2-20 15:04     標題: 我有機會嗎? 俾d意見 感激!

我係女仔, 鐘意左一個男性朋友, 私底下我地會單獨食飯不停傾計, 但係人多既時候我地同時都會好靜, 就算坐係隔離都無咩野講!? 試過一次食飯既時候, 有個大家都熟悉既朋友打俾佢, 佢就話自己係第二度, 無講到我同佢食緊飯, 其實有幾神秘唔講呢? 私底下傾電話佢會為我起花名, 同埋會有短信聯絡。試過一次, 有個朋友覺得我地玩得好埋, 就攞我地開玩笑, 但係我同佢兩個都無答淨係笑。(佢都幾gentlement同有女人緣)

其實佢係咪都有意思呢? 大家可唔可以俾d意見我, 唔該!!

作者: 發大頭    時間: 2009-2-20 16:16

兩個人都好怕羞...
作者: 正牌小肥    時間: 2009-2-20 16:56

你知唔知個男仔有冇女朋友架....如果冇你都好有機會既....
因為男仔來講, 唔想話俾人知同個女仔食飯係一定有問題既....
一係對方係佢女朋友, 二係想識既女仔, 三係唔係俾佢知既男仔FD....
否則都唔會講大話囉...
作者: 銅銅    時間: 2009-2-20 16:57

應該就係喇……
男仔方面應該都會有同你一齊的打算。

至於人多同埋人少的時候的表現唔同,可能好似上面講咁怕羞。
同埋大家都係十劃都未有一"pei"。如果一齊左的時候,情況都會一樣。因為都係大家兩個人的事,多一樣野俾人知,就會成為人地多一樣的是非。

如果覺得個男仔真係好的,同佢一齊開心的……你都可以試下,唔一定要等佢講,大家都係成年人,明示都無妨。
作者: 正牌小肥    時間: 2009-2-20 16:58

咁你加油喇....NEVER GIVE UP!!
作者: 正牌小肥    時間: 2009-2-20 18:08

鐘意就上喇, 唔係到時人地有第二個你先後悔呀....
如果聽日係世界未日, 你問自己想唔想同佢講先....
俾d 勇氣自己喇...問人一句駛死咩...得就得, 唔得既咪扮冇嘢
做番朋友囉....

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0