標題: 搭人係日本買WII....... [打印本頁]

作者: bles1969    時間: 2009-3-25 21:35     標題: 搭人係日本買WII.......

本人想買部WII玩,有問題想問問大家,
1係日本買,價錢同香港會唔會差好遠呢?
2日本,美國,韓國有咩唔同?係咪有D改唔到機?
3改左機重可唔可以玩正版呢?
4買咩版本好呢?
唔該晒!!                                                                                                                                                                                                                       
作者: 銀紙安    時間: 2009-3-26 02:13

我諗日本會平過香港少少,不過而定日本yen貴,買都等一排先
日本可以軟改,美板一定要硬改,韓板好似改唔到機
改左機都可以玩正板
你想改機買日板啦
作者: Amyarin    時間: 2009-3-26 03:14

更正一下,韓版係改得到的
作者: Amyarin    時間: 2009-4-25 00:53

更正一下,韓版係改得到的
作者: ManMan 豬    時間: 2009-4-25 01:09

1係日本買,價錢同香港會唔會差好遠呢?
加埋欠人地人情, 同幫你攞, 價錢唔會差太遠!

2日本,美國,韓國有咩唔同?係咪有D改唔到機?
每個版只能玩嗰個版的遊戲(更機除外)! 全部可改!
依家美版大部份要連WII FIT!

3改左機重可唔可以玩正版呢?
如改得好的話是可以的. 但不是全部!

4買咩版本好呢?
睇你想玩D乜野GAME, D 人鍾意日版多D因為D GAMES啱香港口味, 要平就買韓版!                                                                                                                                                                                                                       
作者: ilovehoho    時間: 2009-4-27 00:17

而家 yan 都唔平 .. 分分鐘貴過香港
作者: 一字形容    時間: 2009-4-27 03:13

未必平過香港喎。。。YEN太貴                                                                                                                                                                                                                       
作者: tin8號    時間: 2009-4-27 06:14

前面d人收翻d皮唔該
分析下:
行貨價
日wiii 25000yen = 2000 hkd
港wii  2200 hkd
你香港買一定有得平
講價屈野送都一定易d

日本可以軟改,美板一定要硬改,韓板好似改唔到機

呢句最收皮
韓版先係最普遍改既 (1500 hkd有找)

改左機可以玩正版

你都改機囉
不如平玩韓版啦

作者: axe0067    時間: 2009-4-28 20:21

My friend just bought from Golden $1820

2 set original control
Koera Wii with US software version.....
everything fine........so far

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0