標題: 深圳-梧桐山遊 有相 [打印本頁]

作者: 豆豆    時間: 2009-3-26 22:51     標題: 深圳-梧桐山遊 有相

同朋友到深圳行山,朋友說就要到梧桐山,這是深圳第一高山,高944米.

這個水氹就係[天池]啦

我見很多內地朋友都是著皮鞋行山好犀利

見到這個牌就表示已經來到最高點944米了

下山後到西湖春天食晚飯 好好味

作者: 無懈可擊    時間: 2009-3-27 02:34

梧桐山除左行山,

仲有咩咩野玩,咩野食?
作者: 有口澤    時間: 2009-3-27 02:52

嘩,行一轉都好大運動量喎!

上次跟團只經過梧桐山下!                                                                                                                                                                                                                       
作者: 慢左幾拍    時間: 2009-3-27 03:00

我唔敢行上山
事關個山好高下
作者: 衰收尾.    時間: 2009-3-27 03:07

梧桐山我都去行過一次

呢碟十蚊件係咩野黎架?  兩件都唔同大細 ge,大小同價架

作者: Ernie_A    時間: 2009-3-27 03:08

原來有咁多人行架,我成日都聽有人話去行架,
我仲以為冇乜人行tim!
作者: 被人捉住    時間: 2009-3-27 03:12

梧桐山, 我都未行過, 得閒要試下行.
作者: 無懈可擊    時間: 2009-3-27 03:22

上邊可以bbq嗎?

作者: 郵筒    時間: 2009-3-27 04:11

水立方舊年未正式開張, 的伙記要受訓3個月, 其中有個活動就係去呢度行山

你地幾多個人呀? 係西湖春天食飯, 2碟魚既? 10蚊件個的咪膠魚呀? 係咪當冷盆? 成條個條係咪時魚???? 咁煮既?
你唔食馬蘭頭, 排骨仔, 同蝦既? 都好好味嫁
作者: 小太陽    時間: 2009-3-27 04:40

我聽個內地女仔講要早上六點起程先行得完
最搞笑就係個天池

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0