標題: 我呀媽唔比我同fd去唱k... [打印本頁]

作者: 聽了大名    時間: 2009-4-19 17:08     標題: 我呀媽唔比我同fd去唱k...

都10幾歲啦.....
k lunch都唔比....
作者: 聽了大名    時間: 2009-4-20 06:13

15歲....男仔
作者: 甜蜜蜜    時間: 2009-4-20 08:47

唔比都唔出奇既,我十幾歲個時,媽咪都唔比我去依D地方,因為佢從未去過NEWAY個類卡拉OK場,以為不倫不類,有多壤人咁,唯有同一次屋企人去唱,比佢地知個D地方點既,之後我再同朋友去都無問題,已經唔會理我 不如你試下帶媽咪去一次先啦!
作者: icyou    時間: 2009-4-20 15:43

15歲好大?
唔比你去一定有原因。
我明你個種心情。
但唔好成日以為自己10幾歲就好大咁                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: Ms.kiki    時間: 2009-4-20 16:35

佢可能擔心你
驚雜先唔俾你去啫                                                                                                                                                                                                                       
作者: 打工心態    時間: 2009-4-20 16:41

我十六呀媽都唔比我去,但我知道個d地方好雜.
作者: uc@ic@    時間: 2009-4-20 20:23

哈 我丫媽會帶我地一齊去唱k
唱k有咩問題?
又冇飲酒, 又冇食煙, 又冇群d唔3唔4既人去
我覺得係一樣有益身心既活動

好細個父母已經買碟響屋企唱架啦
依加丫媽去唱k既次數應該仲多過我
你勸下你丫媽啦
作者: 認識你    時間: 2009-4-21 05:13

同意樓上咁多位
雖然我細細個已經成日去..
不過呀媽都冇阻止我
其實由細個開始,呀媽已經成日帶我去唱k
所以我而家同d fd去,佢都唔會理我...
我而家先得14歲..仲要係女仔..

你可以試下同你媽媽去一次
俾佢知道果到既環境係點既
同埋,佢應承佢幾點番就要幾點番
如果唔係佢會以為你唱完k再出去玩...

樓主加油
作者: 白雪一堆    時間: 2009-4-21 07:53

曾經我有個遠房親戚去埋d舊式k場唱k
有次果度火燭
佢燒死左
就係因為咁我阿媽都好驚我去唱k
就算唔同fd去
只同表哥表姐去佢都驚
所以我都係讀到大學先第一次去唱k
仲要係偷偷地
有次俾阿媽知道左
俾佢鬧到我趴街

你不如同佢講下而家d k場都有走火通道
同埋而家所有k場都禁左煙
唔使驚咁多啦!
作者: Yanomi    時間: 2009-4-22 15:58

其實倒番轉,你不如試下請你阿媽去一次k lunch,等佢知道係咩地方,又可以增進感情,話唔定你阿媽會愛上唱k呢

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0