標題: soyjoy大豆果滋棒~ [打印本頁]

作者: 揀得好    時間: 2009-4-25 00:08     標題: soyjoy大豆果滋棒~

第1次食 覺得好好味 又唔係好甜

不過係貴左少少

作者: 超魔怪    時間: 2009-4-25 01:02

我成日都好想買黎試,
但覺得佢個樣好似好難食咁.
作者: ENGToo    時間: 2009-4-25 01:17

真係貴左D
作者: 加斯泰    時間: 2009-4-25 01:21

味道就麻麻,但健康零食吾駛咁肥
作者: 裕佳    時間: 2009-4-25 01:26

good taste
作者: 省港旗兵    時間: 2009-4-25 02:04

係咪12個幾一條?
好很貴啊
作者: East    時間: 2009-4-25 02:08

我買過2隻味, 質感似scone, 整體都ok                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 娘子雅    時間: 2009-4-25 02:20

我成日都想食,,但好貴ma
作者: 幾乎    時間: 2009-4-25 02:23

之 前 食 過 朱 古 力 味 , 吾 好 食
作者: BBman    時間: 2009-4-25 02:49

我覺得唔好食。上次同我同事逛超市做緊promote,佢買左比左一支我,我咬左一啖就丟左。
我既結論係食零食千祈唔好買健康既,標榜健康既通常都唔好食

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0