標題: 耳仔變左兜風耳大個會唔會好返 [打印本頁]

作者: 好好生活    時間: 2009-4-27 10:57     標題: 耳仔變左兜風耳大個會唔會好返

我個女由2個月開始就好鍾意側埋一邊訓
唔止搞到個頭扁左一邊
仲連嗰邊隻耳仔都變左超級兜風耳
但係另一邊就好靚,而家變成鴛鴦耳我好唔開心呀
成日覺得係自己冇照顧好佢令佢而家變成咁
因為本身我自己都係兜風耳,所以已經唔想個女都係咁
而家仲搞到佢鴛鴦耳
究竟bb大個d對耳仔會唔會自己變返靚架
作者: 參考圖片    時間: 2009-4-28 10:49

搞到另一邊都係咁咪冇事lo                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 到此一遊    時間: 2009-4-28 11:40

應該唔會變番...
我個仔而家差唔多2 year old 都冇變番...
佢以前出世時本來唔係兜風耳, 又係好似你個女咁... 鍾意側埋一邊訓
跟住變左鴛鴦耳, 到而家都變唔番
作者: HappyHour    時間: 2009-4-28 14:08

以下是我的做法, 做不做自己決定, 有什麼問題我不負責
去藥房買膠紙雌住隻耳仔,每日雌一段時, 我個女都係咁做每日雌半日
哩個方法係我啊媽教的, 佢話我細個佢都係咁雌
作者: 藍杯    時間: 2009-4-28 16:36

沒事咖 我細細個又係兜風耳  最後又咪係令仔= =                                                                                                                                                                                                                       
作者: 出東海    時間: 2009-4-29 07:52

你見到佢訓教係側埋果邊果時你幫佢整返平耳仔囉@@

咁樣可能會好返呢@@
作者: 阿古    時間: 2009-4-29 09:44

我個朋友個仔細時兜風耳, 大個都係wo~
作者: 潛潛水    時間: 2009-4-29 10:58

兜風耳大個要做手術先好返
作者: chcoco    時間: 2009-4-29 11:16

應該不會變
作者: 小連    時間: 2009-4-29 11:23

無論變成點都好啦,最緊要係BB身體健康,開心快樂成長,不好比禁大壓力自己
作者: 水星人    時間: 2009-4-29 11:32

女仔嘛
留長D頭髮姐嘛
搵鬼覺咩

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0