標題: 其實吳君如係咪食左屎? [打印本頁]

作者: 一指    時間: 2009-2-1 15:02     標題: 其實吳君如係咪食左屎?

無端端串劉翔做乜, 又不好笑又無聊, 把口臭到食左屎咁, 佢用過d咪真係要消下毒先
作者: 美子    時間: 2009-2-1 20:47

佢有時真係幾好聽,但係佢有好多時都唔係太識尊重人。
作者: Peter仔    時間: 2009-2-1 23:28

好小事o者..
普通人都可能會咁講下.誇張少少,引下人笑o者..
只係我地係同圍內朋友講下笑而已.
別人都不會知
其實有時朋友同朋友之間都會互寸講笑啦.
作者: bles1969    時間: 2009-2-2 11:05

一時失言罷了,又不用那麼大反應吧﹖
作者: 一指    時間: 2009-2-2 11:29

但我完全不覺得好笑, 人地又同佢唔熟, 佢無端端話人地食屎做乜野先 我覺得佢真係一個幸災樂禍既小人
作者: 婷婷    時間: 2009-2-2 11:58

日日都係.
作者: tellme    時間: 2009-2-2 15:06

每餐都係屎撈飯
作者: 鬼佬    時間: 2009-2-2 21:07

佢平時把口都唔係好得去邊,但係話人食咗屎就真係唔係咁好囉.........
作者: 純粹講笑    時間: 2009-2-2 22:14

唔知點講
作者: 時光倒流夜    時間: 2009-2-2 23:24

可能係遺傳
冬叔細細個就食
作者: 沙屎米    時間: 2009-2-3 12:33

你有冇聽過果集先~
你有冇聽到上文下理先~
唔好因為其中的一句~
如果你有聽過嘅話你話佢~OK~
不過如果冇聽過嘅話唔該你聽番先好話~
作者: 馬住你    時間: 2009-2-3 12:35

吳君如口臭人人知
不過,劉翔有咩咁巴閉神聖不可侵犯?
作者: miniSize    時間: 2009-2-3 12:39

佢個人一向都好冇品.....成日以為自已係大阿姐,扮曬野
佢講d咁既野根本冇意思,奧運都過左咁耐啦,而且劉翔都唔想退出,否則佢唔駛忍痛上陣。
人地真係有盡力去做,只係真的受不了才退下,我地應該係體諒而唔係落井下石。

呢d唔係神聖唔神聖、係咪不可侵犯既問題,而係人品問題,呢d咁卑劣既行為實在令人反感。
作者: tellme    時間: 2009-2-3 13:57

每餐都係屎撈飯
作者: 純粹講笑    時間: 2009-2-3 14:14

唔知點講
作者: miniSize    時間: 2009-2-3 14:23

佢講d咁既野根本冇意思,奧運都過左咁耐啦,而且劉翔都唔想退出,否則佢唔駛忍痛上陣。
人地真係有盡力去做,只係真的受不了才退下,我地應該係體諒而唔係落井下石。

呢d唔係神聖唔神聖、係咪不可侵犯既問題,而係人品問題,呢d咁卑劣既行為實在令人反感。
作者: 美子    時間: 2009-3-16 12:41

作者: 婷婷    時間: 2009-3-16 12:53

日日都係.
作者: bles1969    時間: 2009-3-17 14:37

作者: 沙屎米    時間: 2009-3-17 14:40

你有冇聽過果集先~
你有冇聽到上文下理先~
唔好因為其中的一句~
作者: 馬住你    時間: 2009-3-17 14:47

吳君如口臭人人知
作者: 美子    時間: 2009-3-26 10:36

作者: Peter仔    時間: 2009-3-26 10:47

好小事o者..
普通人都可能會咁講下.誇張少少,引下人笑o者..
只係我地係同圍內朋友講下笑而已.
別人都不會知
其實有時朋友同朋友之間都會互寸講笑啦.
作者: bles1969    時間: 2009-3-26 11:00

作者: 一指    時間: 2009-3-26 11:05

但我完全不覺得好笑, 人地又同佢唔熟, 佢無端端話人地食屎做乜野先 我覺得佢真係一個幸災樂禍既小人
作者: 婷婷    時間: 2009-3-26 11:10

日日都係.
作者: tellme    時間: 2009-3-26 11:24

每餐都係屎撈飯
作者: 鬼佬    時間: 2009-3-26 11:30

佢平時把口都唔係好得去邊,但係話人食咗屎就真係唔係咁好囉.........
作者: 純粹講笑    時間: 2009-3-26 11:40

唔知點講                                                                                                                                                                                                                                                                               
作者: 時光倒流夜    時間: 2009-3-26 11:42

可能係遺傳
冬叔細細個就食
作者: 沙屎米    時間: 2009-3-26 11:57

你有冇聽過果集先~
你有冇聽到上文下理先~
唔好因為其中的一句~
作者: 馬住你    時間: 2009-3-26 12:06

吳君如口臭人人知
作者: miniSize    時間: 2009-3-26 12:23

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0