標題: 在百家樂枱上參戰超過二萬回合的問題 [打印本頁]

作者: YESdull    時間: 2009-2-19 12:43     標題: 在百家樂枱上參戰超過二萬回合的問題

正所為一山還有一山高, 學無止境. 勇於求真是我個人的風格.
近來玩百家樂有些困難不能得心應手, 知道這裡有很多世外高人有識之士待指教. 自己玩百家樂都是抱住剛入局時細注碼, 試吓運氣, 見D吹兄頂弟對子妹在不在, 先進行大注碼落去, 正係嬴谷輸縮的真理. 但近來遇到無論是先嬴後輸, 或者係先輸后嬴都見到欄路虎, 這就是當見到好路行了四, 五舖, 自己覺得心紅自然張注碼推高, 而且又覺得有運, 點知都係有些人同你對着幹, 不是全世界看單邊, 我地全世界看莊, 就有人看閒. 第一條問題係這個時候是否自己要減少注碼避一避, 又或者是自信得爆鵬無事發生. 真的依排遇到這事情每多輸給他們. 第二條問題係自己在情緒方面總是控制得不到家, 每每影響餘下戰局的發揮, 請問有何方法可做好些少?
作者: 加拿非    時間: 2009-2-19 13:55

師兄賭場一定有啲咁嘅人 ,遇到咁嘅情況我唔會唔買,但一定將注碼縮到最細 ,如果一路係我睇牌而對方買得細我就1,2千買對家叫班長開牌,連牌都唔俾佢睇
作者: kawe19564    時間: 2009-2-19 14:12

呢種情況就要用你既迷踪拳對付~
作者: 按耐不住    時間: 2009-2-19 14:54

有一個方法! 馬上離去頭也不回搭的士去碼頭買船飛搭船
作者: 幸福小豬    時間: 2009-2-19 17:59

第一條問題係這個時候是否自己要減少注碼避一避, 又或者是自信得爆鵬無事發生. 真的依排遇到這事情每多輸給他們.

我吾會減少, 仲會開口話比佢聽呢局係庄, 叫佢買番庄, 我幫佢抽水, 我贏加上佢聽得講, 同佢抽有乜所謂, 我輸, 都冇面坐係度, 自然要起身免得比人當燈.....

第二條問題係自己在情緒方面總是控制得不到家, 每每影響餘下戰局的發揮, 請問有何方法可做好些少?

平注是最好, 亂甘加注碼, 就當你個日50/50, 輸既時侯500, 1000元一局, 後來贏既時候, 因冇乜本 200-300 一局, 死得....

歡迎光臨 UFunFun 討論區 (http://www.ufunfun.com/) Powered by Discuz! 6.0.0